Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Fitnes tracker GRV-radi bez mob.tel,IP-67,razne opcije

90 pregleda
3 želi ovaj predmet

Fitnes tracker GRV-radi bez mob.tel,IP-67,razne opcije

Cena: 2.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

★【Fitness sat bez Bluetooth-a】- Ovaj fitnes sat može da radi nezavisno bez ikakve aplikacije. Ne morate da se trudite da preuzmete aplikaciju ili da je povežete sa telefonom da biste je započeli. Veoma je pogodan za ljude koji žele jednostavan fitnes tracker koji može da radi bez mobilnog telefona.
★【Precizan fitnes tracker】- Ovaj fitnes tracker može precizno da zabeleži vaše korake, sagorele kalorije, razdaljinu i vreme spavanja. Može vam pomoći da ostanete aktivni i razvijete zdrav način života.
★【Lako za podešavanje】- Podešavanje ovog sata je veoma jednostavno. Samo treba da unesete tačno vreme, datum, svoju visinu, težinu i godine u meniju podešavanja sata da biste započeli. Satom se lako može upravljati dodirnim dugmetom na dnu ekrana.
★【Odličan poklon za roditelje i decu】- Ovaj pedometar sat je veoma dobar izbor poklona za starije i decu, jer je jednostavan i može da radi bez telefona, takođe je veoma lagan i udoban za nošenje.
★【Dug vek trajanja baterije】 - Ovaj fitnes sat se puni preko ugrađenog USB-a. Samo treba da izvadite telo sata iz kaiša, a zatim ubacite kraj sa metalnim komadom u bilo koji USB port da biste ga napunili. Potrebno je samo 2-3 sata da se potpuno napuni i može vam servisirati do 7 dana. (Saveti: Napunite sat na vreme pre nego što mu se isprazni baterija, inače morate ponovo da podesite sat. ).

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 124176797