Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ezviz eLife CS-BC1C WiFi Smart Kamera Sa Baterijom 32Gb

107 pregleda
0 želi ovaj predmet

Ezviz eLife CS-BC1C WiFi Smart Kamera Sa Baterijom 32Gb

Cena: 9.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

210 dana trajanja baterije: Sa jednim punim punjenjem baterije, BC1C može da izdrži do 210 dana sa jednim punjenjem, obezbeđujući stabilne performanse tokom celog dana i noći, što znači da se može koristiti sam bez baze. Takođe se može povezati sa EZVIZ solarnim panelom da direktno dobije kontinuirano napajanje.

 

Noćni vid u boji: Zahvaljujući dva ugrađena reflektora, BC1C može da prikaže živopisne slike u boji čak i u mrklom mraku. Ovo vam omogućava da vidite ključne detalje koji bi inače bili izgubljeni. Integrišući PIR senzor i algoritam za detekciju oblika osobe, dovoljno je inteligentan da razlikuje osobe od drugih pokretnih objekata, čuvajući vas bezbednim i istovremeno smanjujući neželjena obaveštenja.
Dvosmerni audio: Pogledajte i čujte šta se dešava i razgovarajte sa svojim posetiocima - sve to jednim dodirom na EZVIZ aplikaciju! Promišljen proizvod po dizajnu, BC1C vam omogućava da kreirate jedinstvene glasovne poruke za pozdrav ili odvraćanje.
Aktivna odbrana: Korisnici mogu postaviti određene vremenske okvire za otkrivanje. Kada kamera detektuje oblik osobe, automatski će uključiti sirenu i bljeskati dva reflektora kako bi ih obavestila da su otkriveni. BC1C ima IP66 kućište koje nudi visok nivo zaštite od prašine i vode i pruža dugotrajnu zaštitu čak i u najtežim vremenskim uslovima.
Bez mesečne naknade od 32 GB za skladištenje: Ugrađen je sa 32 GB eMMC skladišnog kapaciteta, što znači da više ne morate da prolazite kroz bilo kakve probleme ili trošite dodatni novac na skupe memorijske kartice. Takođe možete izabrati da sačuvate svoje podatke na EZVIZ CloudPlai nakon pretplate na uslugu. Napredna tehnologija H.265 video kompresije, koja postiže bolji kvalitet videa sa samo polovinom propusnog opsega i polovinom prostora za skladištenje koje zahteva prethodni H.264 standard video kompresije.

K12

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130192169