Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ergonomski gejmerski miš 6 dugmadi ECHTPOWER F-35

96 pregleda
1 želi ovaj predmet

Ergonomski gejmerski miš 6 dugmadi ECHTPOWER F-35

Cena: 2.200 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

 ★【Jedinstveni ergonomski miš】: Naš bežični vertikalni miš je dizajniran da odgovara vašoj ruci. Vertikalni dizajn miša smanjuje napetost mišića vaše ruke i savršeno se prilagođava brojnim oblicima i veličinama ruku. Teksturirana gumena površina nosača miša u karpalnom tunelu pruža dodatnu udobnost. Ublažavanje bolova u zglobu. Budite udoban miš!
★【Dug vek trajanja baterije i 6 dugmadi】: ECHTPover bežični ergonomski miš, ugrađena punjiva baterija od 1200 mAh, naš ergonomski miš ima dugo trajanje baterije i lako se puni pomoću priloženog mikro USB kabla za punjenje. 3D točkić za pomeranje, DPI tasteri, levo i desno dugme miša, dugme za napred i nazad nude praktičniji način za pretraživanje Interneta.
【3 podesiva DPI】: Ergo miš od 2.4G sa 3 podesive vrednosti DPI (tačke po inču) vam omogućavaju da promenite osetljivost brzine miša (2400/1600/1000), tako da možete da smanjite brzinu za zadatke koji garantuju preciznost (kao što je korekcija boja ili uređivanje slika) ili brže surfovanje.
★【2,4 GHz bežična tehnologija】: Naš ergonomski bežični miš koristi naprednu bežičnu tehnologiju od 2,4 GHz, obezbeđujući stabilne i brze performanse na udaljenosti od 10 m bez smetnji. Ovaj vertikalni bežični miš podržava Plug and Plai, tako da jednostavno povežite priloženi USB Nano prijemnik na USB port vašeg računara, nije potreban dodatni drajver
. ★【Jednostavna instalacija i kompatibilnost】: Naš bežični miš ergonomski je kompatibilan sa Vindovs 7, 8, 10, Vindovs KSP, Vista, ME, 2000 i Mac OS-om ili najnovijim sistemom. Jednostavno povežite priloženi USB Nano prijemnik na USB port vašeg računara i spremni ste da ga koristite bez ikakvog dodatnog drajvera.

K11

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130043629