Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Endoskop sa ekranom od 4.3inča INSKAM 129-2 i 32GB kart

65 pregleda
0 želi ovaj predmet

Endoskop sa ekranom od 4.3inča INSKAM 129-2 i 32GB kart

Cena: 15.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

 [4,3-inčni LCD ekran visoke definicije] Endoskop sa dva sočiva koristi 4,3-inčni ekran u boji visoke definicije 1080P, koji vam omogućava da lakše analizirate i otkrivate, kao i da gledate slike visoke definicije i video zapise u realnom vremenu, može vam pomoći efikasno rešavajte probleme. Nemojte više puta savijati kabl endoskopa pod velikim uglom.
[6 podesivih LED svetla] IP67 vodootporna endoskopska kamera (Napomena: sočivo ne treba da bude uronjeno u vodu), šest podesivih LED svetla i dva režima dvostrukog sočiva, čak i u mračnim okruženjima, mogu u velikoj meri da smanje prekomernu ekspoziciju i povećaju osvetljenost i jasnoću.
[Podrška za fotografije i video] 32G memorijska kartica se može koristiti za skladištenje slika i video snimanje za dalju analizu, poređenje, dijagnozu, lečenje i deljenje. Takođe možete da koristite čitač kartica da lako pregledate i analizirate slike i video zapise na računaru radi dalje analize ili izveštavanja. Podrška do 64 GB TF kartice.
[Široka polja primene] Ugrađena punjiva baterija od 1700mAh u boroskopu može da obezbedi 3 sata radnog vremena, pogodna za mehaničku inspekciju, popravku automobila, cevovod, unutrašnje inženjerstvo, održavanje zidova, dimnjaka ili klima uređaja.
[Jednostavna upotreba] Inskam kamera za inspekciju Jedno ključno pokretanje može vam omogućiti da se rešite komplikovanih ViFi i softverskih veza. To je suštinski alat koji vam štedi vreme i novac. Paket uključuje: LCD digitalnu industrijsku kameru za zmiju, uputstvo za upotrebu, USB kabl za punjenje podataka i dodatke za endoskop (uključujući kuku, magnet, zaštitni poklopac i retrovizor).

Details
Colour: Black
Connectivity technology: Auxiliary, USB
Brand: Inskam
Hardware interface: USB
Included flash type: Internal
Focus type: Manual Focus
Monitor: 4.3-inch color LCD
Front/side lens: 70°/70°
Waterproof level: IP67 (only for lens/lamp)
Lens diameter:8mm
Battery capacity: 1700mAh
Battery endurance: About 3 hours

K10

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129858433