Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Električno kuvalo,metal i silikon bez BPA,sklopiv

119 pregleda
5 želi ovaj predmet

Električno kuvalo,metal i silikon bez BPA,sklopiv

Cena: 1.200 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima.
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

 Baza za grejanje od nerđajućeg čelika 304 + silikonski kontaktni materijal za hranu, siguran i zdrav. Ovaj električni čajnik za vodu ima inteligentnu zaštitu od suvog opekotina koja će se automatski isključiti kada više nema vode ili se pregreje kako bi se sprečilo suvo ključanje
Sa snagom od 400 vati, naš prenosivi bojler može brzo da prokuva vodu za oko 9 minuta, ako ste u žurbi ujutru. Dizajn sa jednim dugmetom, super jednostavan za rukovanje.
Prekidač sa jednim dugmetom, preklapanje čajnika može da funkcioniše. Odvojivi odvojivi kabl za napajanje je pogodniji za skladištenje i nesmetano sipanje vode. Čajnik je pogodan za mnoge prilike, kao što su putovanja, poslovna kancelarija, kampovanje na otvorenom, boravak u hotelu itd.
Veličina ovog čajnika je 4,8k6,5 inča; Veličina u rasklopljenom obliku je 7,1k6,5 inča. Ovaj sklopivi lagani električni čajnik je dobar za nošenje dok putujete kako biste uštedeli prostor i učinili vaše putovanje praktičnijim i manje opterećenim.
Napomena: 1. Sačekajte da se čajnik ohladi pre nego što ga preklopite ili spakujete u svoj prtljag ili torbu.2. Ako voda više ne treba da se zagreva, okrenite dugme za isključenje i isključite napajanje. 3. Molimo vas da razumete da čajnik može da ima miris jer je materijal silikon. Međutim, budite sigurni da je ovo silikon za hranu i bez BPA. bezbedno je da prokuvate vodu.4. Budite pažljivi kada isključujete, ne držite metalni prsten

K11

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130027085