Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Električno ćebe podloga

302 pregleda
6 želi ovaj predmet

Električno ćebe podloga

Cena: 2.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Dizajnirana pletena tkanina visoke draperije: Ovaj jastučić za grejanje obezbeđuje viši nivo pristajanja od ponderisanog grejnog jastuka i održava ga laganim. Fleksibilna pletena mikroplišana tkanina prilagođava se obliku vašeg tela za maksimalan efekat. Naši toplotni jastučići su više poput malog grejnog pokrivača za fotelju na kauču i krevet, donose vam neverovatan osećaj mekoće i udobnosti.
Efikasniji za ublažavanje bolova: Sa dizajniranom izlaznom snagom DC 12V 2A, grejni jastučić u velikoj meri štedi energiju i efikasnije prenosi toplotu, ublažava grčeve tokom menstruacije i bol u vratu u leđima. Jastučići za grejanje za grčeve pružaju režim niske, srednje ili visoke temperature da bi se zadovoljile potrebe za ublažavanjem bolova ili toplotom. Jednostavno pritisnite dugme da biste podesili temperaturu pokrivača u crveno-zelenom i plavom indikatoru.
Prenosiv za putovanja širom sveta: Jastučić za grejanje za ublažavanje bolova u leđima može se lako namotati i staviti grejni jastuk u vaš kofer. Uparen sa adapterom za dvostruki napon od 100-240V, vrući jastučić nije pogodan samo za kućnu kancelariju i upotrebu u teretani, već je pogodan i za putovanja u međunarodne zemlje kao što su Italija, Nemačka, Španija, itd. Strpljivo sačekajte 10 minuta i podloga za grejanje zadovoljiće vašu željenu temperaturu. 45 minuta automatskog isključivanja da biste u potpunosti uživali u toplini bez brige o bezbednosti.
Precizno umotavanje bolnih mesta: Sa tkaninama koje su mekše od većine na tržištu, grejni jastučić veličine 12*24 inča kl radi ne samo kod bolova u leđima na velikim površinama, već se može umotati i oko nekih položaja bolova u zglobovima koji se teško održavaju, precizno pogađajući detalje bolove. Nosite jednostavnije na vratu i ramenima od običnih grejnih jastučića i ne skliznite lako.
Odlična ideja za poklon za svakoga: Počinju nove ideje za pleteni jastučić za grejanje. Sve je više mladih, srednjih i starijih ljudi dirnutih funkcijom i izgledom jastučića za grejanje. Izuzetni pokloni za nju ili njega ove jeseni i zime, pogodni za vaše drage porodice, kao što su božićni pokloni za muškarce i žene, pokloni za dan majki za mame, pokloni za dan oca za tatu i rođendanski pokloni za muškarce i žene.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 124133785