Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Električna četkica za zube PHYLIAN-Roza-Neotpakovano-8g

68 pregleda
0 želi ovaj predmet

Električna četkica za zube PHYLIAN-Roza-Neotpakovano-8g

Cena: 2.200 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.


 Prirodno beo i zdrav osmeh - Sa profesionalnom zvučnom električnom četkicom za zube (zvučna četkica za zube) kompanije PHILIAN dobijate jeftinu i efikasnu zvučnu električnu četkicu za zube za svakodnevnu negu zuba. Pored inovativne električne četkice za zube sa zvučnom tehnologijom, dobićete ukupno 8 električnih glava četkice za zube. Svaka glava električne četkice za zube se preporučuje za 3 meseca upotrebe, što vam daje 2 godine bezbrižne upotrebe. 3 puta bolji i vidljivi efekat čišćenja - Nova zvučna tehnologija sa 40.000 vibracija u minuti omogućava 3 puta bolje čišćenje od ostalih zvučnih električnih četkica za zube i 10 puta bolje čišćenje nego sa ručnom četkicom za zube. Sa ultra brzom preciznošću, glava zvučne električne četkice za zube pomera se preko površina i u praznine i uklanja skoro 100% plaka i bakterija. Nežno za zube i desni - Meke i vibrirajuće vlakna električne četkice za zube su dizajnirane za optimalnu zaštitu i savršenu negu vaših desni. Jastučni silikonski materijal električnih četkica za zube uparen sa 40.000 vibracija obezbeđuje prijatnu mikro-masažu desni dok promoviše zdravija usta 60 dana sa samo 3 sata punjenja - punjenje Sonic električne četkice za zube za odrasle i decu jednom omogućava punu upotrebu do 60 dana (USB kabl za punjenje). Savršen je za putovanja zbog svoje male težine od 70 grama i ergonomski leži u ruci. Korišćenje zvučne električne četkice za zube sa glavom zvučne četkice za zube pod tušem je takođe moguće sa klasom zaštite IPKS7. Visoka oralna higijena i bez lošeg zadaha - 5 režima čišćenja i tajmer za savršeno trajanje čišćenja stvaraju zdrav i prirodan osmeh. Zvučna električna četkica za zube omogućava optimalnu oralnu higijenu na dugi rok i čini vaše zube i desni otpornijima. Recite ne lošem zadahu i dobijte savršen osmeh.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129822949