Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Digitalni termos za bebe i decu 500ml NuVita baby

93 pregleda
0 želi ovaj predmet

Digitalni termos za bebe i decu 500ml NuVita baby

Cena: 2.400 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.



LED TERMOMETAR - Naša pametna izolovana flaša je jedina na tržištu dizajnirana za bebe i decu koja ima digitalni termometar ugrađen u poklopac za detekciju temperature tečnosti ili hrane koju sadrži. Tako da u svakom trenutku možete proveriti da li je temperatura sadržaja prikladna za predviđenu upotrebu. 18/8 INOKS: Ovaj materijal čini ovu izolovanu bocu trajnim proizvodom i na taj način sprečava narušavanje hranljivih materija i ukusa hrane. Pored toga, ne mrlje i ne upija mirise. Napravljen od dvoslojnog nerđajućeg čelika i tehnologije vakuumske izolacije, idealan je za održavanje mleka i pića toplim 12 sati ili hladnim 24 sata. ZAŠTITNA ZAŠTITA: Njegov poklopac sa hermetičkim zaptivkom sprečava curenje i pomaže u održavanju temperature duže. Veliki otvor od 5 cm za lako čišćenje. Tehničke karakteristike: visokokvalitetni materijali bez BPA, ftalata i olova. Baterija ugrađena u poklopac (zamenski poklopac se prodaje zasebno). Silikonsko dno protiv klizanja i grebanja. Kapacitet 500 ml 18/8 nerđajući čelik 12 k 9 k 10 cm. 310 g.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129540741