Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Digitalni sat,budilnik,pogodno za starije zbog veličine

110 pregleda
4 želi ovaj predmet

Digitalni sat,budilnik,pogodno za starije zbog veličine

Cena: 2.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima.
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo

​Veliki digitalni sat sa zatamnjivanjem Jasan veliki podebljani crveni displej brojeva, veliki LED digitalni sat koji se lako vidi kristalno jasno vreme čak i izdaleka. Lako podesite osvetljenost ekrana od 1% -100% pomoću kotura, nema potrebe da brinete o osvetljenosti, ili previše svetla, što utiče na vaš san ili suviše slabo za očitavanje vremena.
Dvostruki budilnik sa odlaganjem Jednostavan rad Bez komplikovanih operacija i brojnih dugmadi. Doživite nulti stres prilikom podešavanja vremena ili alarma. lako za decu i starije.
Noćno svetlo postavljeno na poleđini Mekano noćno svetlo je postavljeno iza budilnika. Za one koji se plaše potpunog mraka u dnevnoj sobi, noćnom ormariću, pored kreveta korisna je noćna lampa. Lepa je dekoracija vaše spavaće sobe, kreveta, dečije sobe!
Praktičan zidni nosač i preklopno postolje Sat ima otvor za ključ za lako montiranje na zid. Pozadi je takođe prisutno sklopivo postolje, kako bi se lako naslonilo na sto. Savršen je za velike prostore. kao što su teretane, prodavnice, učionice, kancelarije, dnevni boravak, kuhinja i spavaća soba.
Uključite da biste napajali sat pomoću priloženog DC adaptera

K11

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129981745