Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Cetka za ravnanje kose - brzo zagrevanje!

94 pregleda
2 želi ovaj predmet

Cetka za ravnanje kose - brzo zagrevanje!

Cena: 1.800 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

coma1

(915)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.083 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Prilično ravna kosa sa 3D gušćim zubima ①3d zubi - prstenasta četka za ravnanje kose ima 3D dizajn zubaca koji pomaže da se čak i koren kose ispravi kako bi se dobio potpuno ravna kosa. ②Gušći nagib – Za razliku od druge četke sa čekinjama, gušći nagib od 0,09 inča povećava površinu kontakta između zuba i kose, osigurava da se sva kosa može zagrejati i čvrsto zatvoriti na površinu zuba, potpuno ispravljajući kosu.



Elegantna sjajna kosa sa jonskim premazom - poboljšani češalj za ispravljanje kose usvaja jonski premaz na površini grejanja kako bi kosa bila sjajna i zdrava. Tokom procesa stilizovanja, milioni će se osloboditi toplotom i formirati zaštitni sloj za kosu, koji efikasno smanjuje toplotno oštećenje kose. Dodatni jon može dubinski popraviti oštećenu kosu i ispucale vrhove, pomoći vam da napravite ravnu kosu bez kovrdžanja.



Uštedite pola vremena uz brzo zagrevanje i veliku površinu ①PTC toplotna tehnologija-pegla za kosu usvaja PTC (pozitivni temperaturni koeficijent) tehnologiju grejanja, brzo se zagreva do 350° F u roku od 20 sekundi. ②20% veća toplotna površina - Zahvaljujući većoj površini grejanja, više kose može da se pokrije i zagreje brzo i ravnomerno jednim češljanjem, što vam uveliko štedi vreme za stilizovanje. Idealno za jutarnju žurbu, brzu šminku pre izlaska.







P24

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (915)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.083 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 126498465