Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Box - kucica za pse u kuci i stanu 100x58x56

23 pregleda
0 želi ovaj predmet

Box - kucica za pse u kuci i stanu 100x58x56

Cena: 20.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

coma1

(916)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.084 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Box je nov ali prilikom transporta se zagubila jedna cinija a druga je malo ulubljena.



Dimenzije: 100x58x56





Garnitura za pse u stilu nameštaja: Kombinacija odgajivačnice za pse i modernog nameštaja čini ovaj sanduk za pse više od obične odgajivačnice. Psi kao naše porodice trebaju privatan i siguran prostor za odmor. Takođe, može se koristiti kao elegantan bočni sto, završni sto i noćni ormarić u dnevnoj sobi i spavaćoj sobi, možete postaviti stvari vašeg ljubimca, foto albume, knjige ili lampe na sanduk za pse, klasični rustikalni vintage stilovi mogu lako da se slažu sa raznovrsnost kućnih stilova.
Proverite veličinu pre kupovine: unutrašnje dimenzije: 40"D k 23,6"Š k 22,2"H, ukupne dimenzije: 47,6"D k24,4"Š k 22,5"H. Ovaj kavez za pse je idealan za pse težine do 70 funti (kao što su Border Collie, Shiba Inu, Bulldog, Huski, itd. ). Izmerite svog psa kako biste bili sigurni da mu je udobno.
Dizajn sa dvostrukim vratima: Ova velika odgajivačnica za pse dolazi sa 2 vrata (2 prednja vrata i 1 bočna vrata) Prednja vrata su praktična i zgodna koja vašem psu olakšavaju ulazak i izlazak, definitivno idealan sanduk za vaše kući, pola bočna vrata se mogu otvoriti tako da je vašem psu zgodno da jede u sanduku za pse.
Čvrsta i otporna na žvakanje: Dizajn metalne ograde za nameštaj od sanduka za pse može efikasno sprečiti pse da žvaću, povećavajući čvrstoću. Za razliku od drugih struktura sanduka za pse, lako se deformišu. Izdržljiv sanduk za pse sa vratima kombinuje visokokvalitetne iverice i metal, obezbeđujući čvrstinu i stabilnost za dugotrajnu upotrebu. Gornji deo pruža dodatni prostor za skladištenje za smeštaj potrepština za kućne ljubimce i drugih dekora, čineći celinu stabilnijom, Maksimalna težina potpore vrha je 220 lbs.









#Z

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje BEX, CC paket (Pošta), Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

coma1 (916)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.084 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132895229