Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Bluetooth tastatura JANOLTY-tablet,android,iPad,Samsung

97 pregleda
0 želi ovaj predmet

Bluetooth tastatura JANOLTY-tablet,android,iPad,Samsung

Cena: 3.300 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

 JANOLTY osvetljena bluethooth tastatura, KVERTZ nemačka prenosiva bežična tastatura, bežična tastatura, tastatura za računar, tastatura za tablet za iPad 10.9 2022, iPad 10.2, iPad Pro/Air/Mini Samsung itd, bela

Napomena izgleda tastature je na fotografiji koja fotografisana telefonom,primetićete koja je to fotografija,tada cete uociti i raspored dugmadi.

Kompatibilnost: Bluetooth tastatura je kompatibilna sa iOS, Android i Vindovs, uključujući Pad 10.9 2022, Pad 10.2, Pad Air 4/3/2, Pad Pro 12.9, Pad Pro 11, Pad Mini, Microsoft Surface Pro/Surface Go, Samsung, Huavei , Lenovo itd.
Povežite tablet: kada je Bluetooth aktiviran na tabletu i tastatura tableta je uključena, veza između oba može da se uspostavi nakon jedne do dve sekunde. Pritisnite FN + K/V/E da izaberete odgovarajući sistem.
Osvetljena tastatura i kabl za punjenje tip C – Bluetooth tastatura je dostupna u 7 boja, 3 nivoa osvetljenosti se mogu podesiti. Možete da koristite kabl za punjenje tipa C za punjenje tastature pad 10.2.
Jednostavna za nošenje: Bluetooth tastatura je lagana i kompaktna, lako se može nositi u rancu, školskoj torbi ili koferu i obezbeđuje bežičnu vezu, tako da tastaturu možete da koristite bilo gde.

K12

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130193477