Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Bežične i žičane LED slušalice za devojčice STN-28

55 pregleda
0 želi ovaj predmet

Bežične i žičane LED slušalice za devojčice STN-28

Cena: 3.300 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

LED CAT EAR  - Simpatičan dizajn mačjih ušiju savršen za decu, slušalice su napravljene od bezbednih i prijatnih materijala. Izdržljiv i fleksibilan, pogodan za različite uzraste za malu decu, decu i tinejdžere. LED RGB osvetljenje, izbalansirano svetlo i svetle boje bez napora privlače ljubav dece svih uzrasta. Povežite bilo koji uređaj, uključujući pametne telefone, tablete i računare.

BEŽIČNI I ŽIČNI REŽIM- Uz ugrađenu punjivu bateriju, vaš mališan može da uživa do 8-10 sati korišćenja sa jednim punjenjem (sa isključenim RGB svetlima). Čak i ako zaboravite da ga napunite, 3,5 mm pleteni kabl za slušalice bez zapetljavanja podržava široku kompatibilnost sa širokim spektrom uređaja kao što su mobilni telefoni, računari, laptopovi, MP3, MP4 plejeri i drugi uređaji sa 3,5 mm audio utičnicom.

PREMIUM KVALITET ZVUKA- Slušalice imaju zvučnike od 40 mm za poboljšanje audio doživljaja uz zvuk visokog kvaliteta koji podržavaju jasnu vezu, bogat bas i jasan zvuk. 5.0 ugrađeni Bluetooth čip visokih performansi, najnovija verzija Bluetooth 5.0 može učiniti vezu bežičnih slušalica bržom i stabilnijom.

TRAJAN DIZAJN-1 GODINA GARANCIJE- Težimo da pružimo odličnu i ugodnu uslugu za sve naše kupce. NGNIUS TECH ima jak brend nakon prodaje i stabilan kvalitet proizvoda - osiguran 1-godišnjom garancijom.

UDOBAN I LAGAAN DIZAJN- Lagani dizajn sa štitnicima za uši kao jastučići i silikonskim jastučićem pružaju luksuznu udobnost. Dizajnirana imajući na umu ergonomiju, silikonska traka za glavu ne vrši neprijatan pritisak na dečiju glavu. Čak se i sklapaju za lakše putovanje! Savršeno za igre, učenje, muziku i još mnogo toga.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 127062057