Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Aparat za uklanjanje mitisera,USB punjiv

56 pregleda
0 želi ovaj predmet

Aparat za uklanjanje mitisera,USB punjiv

Cena: 1.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

【Lako se rešavaju problemi sa kožom】 Iccu usisivač za mitesere obezbeđuje snažno i stabilno usisavanje za bezbedno i efikasno uklanjanje mitesera i belih tačaka, efikasno čišćenje ulja, nečistoća i čestica prašine u začepljenim porama i direktno postizanje dubinskog čišćenja. Takođe podstiče cirkulaciju krvi i povećava elastičnost kože, sužava pore, smanjuje bore i poboljšava kvalitet vaše kože.
【Multifunkcionalni/režim】Sa naprednom tehnologijom vakuumskog usisavanja za sve tipove kože, nivo 1 za osetljivu kožu, nivo 2 za suvu kožu, nivo 3 za normalnu kožu i nivo 4 za kombinovanu i masnu kožu. Dolazi sa 4 usisne glave i 4 sonde za različite probleme kože.
【Odličan kvalitet proizvoda】Iccu usisivač za mitesere koristi inovativnu tehnologiju vakuuma, usisna snaga vakuuma pora je dvostruko jača od običnih proizvoda, napravljenih od ekološki prihvatljivog ABS materijala. Sredstvo za uklanjanje mitesera koristi fizičku metodu za uklanjanje mitesera bez hemikalija, efikasno, bezbedno i bezbolno rešavajući svakodnevne probleme nege kože.
【Dizajn koji je jednostavan za korišćenje】Usisivač za pore ima ugrađenu USB punjivu bateriju sa USB kablom za punjenje, koja se može koristiti mesec dana sa jednim punjenjem. Sa ergonomskim dizajnom, telo blisko pristaje uz dlan vaše ruke, ugao usisne glave odgovara krivini vašeg lica, a jednostavan i jasan LED ekran direktno prikazuje režim rada i trajanje baterije.
【Profesionalni rezultati kod kuće】– Sa svojom naprednom tehnologijom i snažnim usisom, Iccu sredstvo za uklanjanje mitesera daje vam rezultate profesionalnog kvaliteta u udobnosti vašeg doma. Recite zbogom skupim salonskim tretmanima i pozdravite čistiju, glatku kožu i zdravijeg izgleda.

K1

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129681129