Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Aparat za uklanjanje mitisera MOIN GM001

36 pregleda
1 želi ovaj predmet

Aparat za uklanjanje mitisera MOIN GM001

Cena: 900 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

 【JAKA VAKUUMSKA SNAGA】: Sredstvo za uklanjanje mitesera je opremljeno ultra-snažnim nivoom usisavanja, maksimalno do 60 kp, dubljim čišćenjem vaše kože. Efikasno čisti ulje, mitesere, masnoću i akne u začepljenim porama. Takođe povećajte cirkulaciju krvi i elastičnost kože, očistite kožu, zategnite kožu, zagladite svoje fine bore. Pomaže vam da se vratite u najbolje stanje kože nakon kontinuirane upotrebe tokom 2 - 5 nedelja.
【MULTI-FUNKCIONALNO I PROFESIONALNO】:Usisivač za pore je dizajniran za različite tipove kože. Sa jednim dugmetom za napajanje, podesivim sa 3 nivoa intenziteta. U međuvremenu, ima 4 usisne glave za različita stanja kože: čisti mitisere, uklanja masnoću od prljavštine, smanjuje mrtvu kožu i fine bore, masira i zateže kožu.
【SIGURNO I PRENOSNO】: Alat za čišćenje mitesera, napravljen od ABS materijala, može vam pomoći da rešite uobičajene probleme sa kožom. U međuvremenu, dolazi sa USB kablom za punjenje, ugrađenom baterijom kapaciteta 450mAh, 60 minuta punjenja, preko 1 sata rada. Njegov oblik je lak za nošenje. I možete uživati u profesionalnoj SPA nezi kože kada i gde želite.
【IDEALNI IZBOR KAO IZNENAĐENJE】:Dođite sa dodatnim alatima za uklanjanje mitesera (u polukatu na dnu kutije), što je iznenađenje koje će vam pomoći da sveobuhvatnije uklonite kožu. Glavna boja bele je umetnuta u zlatnu boju, koja je skromna i luksuzna. Uparen sa ljupkim ružama biće lepo iznenađenje. 【TOPLI SAVETI】:Pre upotrebe sredstva za uklanjanje mitesera, otvorite pore na licu vrućim peškirom ili parom. Uz razuman nivo usisavanja, nemojte sisati na fiksnom mestu duže od 2 sekunde, pomerajte se suprotno smeru rasta pora. Nakon upotrebe, koristite hladnu vodu da obnovite tretirane pore. Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakvih pitanja, a mi ćemo se potruditi da vam pomognemo.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131242401