Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Aparat za uklanjanje mitisera FREEBREATH-NEOTPAKOVANO

67 pregleda
0 želi ovaj predmet

Aparat za uklanjanje mitisera FREEBREATH-NEOTPAKOVANO

Cena: 1.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.

【1 oblast zagrevanja &3 nivoa usisavanja i 6 zamenljivih sondi】Postoji grejna površina na ekstraktoru mitesera, koja vam može pomoći da brzo otvorite pore. 3 nivoa usisavanja i 6 zamenljivih sondi dizajnirani su za različite tipove kože (osetljiva, suva, neutralna, mešana ili masna koža) za stvarno dubinsko čišćenje. Štaviše, 6 zamenljivih sondi su dizajnirane za postizanje različitih efekata, kao što su čišćenje mitisera i prljavštine, zatezanje kože, uklanjanje finih bora i smanjenje mrtve kože.
【Siguran i efikasan】Naš usisivač za pore za mitesere je napravljen od ekološki prihvatljivih materijala, kao što su ABS i PC, koji ne šteti vašoj koži. Pored toga, korišćenjem inovativne vakuum tehnologije, vakuumsko usisavanje pora je jače od drugih sličnih proizvoda. Da biste maksimizirali efekat uklanjanja mitesera, masnoće i akni, ne zaboravite da otvorite pore vrućim peškirom ili zagrejanom površinom na proizvodu pre upotrebe.
【Premijum komplet za uklanjanje mitesera】 Dolazi sa praktičnim alatima koji vam pomažu da očistite akne ili efikasnije rešite druge probleme sa kožom. Takođe je veoma mudar izbor da ga pošaljete porodici i prijateljima kao poklon.
【Punjiva i prenosiva】U odstranjivaču mitesera nalazi se ugrađena USB punjiva baterija. Nivo usisavanja i snagu baterije možete proveriti na LED displeju. Sa težinom od 95 grama, ovaj usisivač za pore je lak za nošenje.
【100% garancija za zadovoljstvo i povraćaj novca】 Zadovoljstvo kupaca je naš glavni prioritet. Iako verujemo da svi naši kupci vole naš alat za uklanjanje crnih glava, mi vam i dalje pružamo najbolju uslugu ako imate bilo kakva pitanja o našim proizvodima.
k10

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 129857905