Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Akupresurna prostirka i jastuk + torba / Corporia

14 pregleda
0 želi ovaj predmet

Akupresurna prostirka i jastuk + torba / Corporia

Cena: 6.880 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

coma1

(916)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.084 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Pažljivo odabrani materijali – naš set prostirki za akupresuru odlikuje se izuzetnim materijalima. Navlaka se sastoji od održive mešavine organskog pamuka, unutrašnjeg sloja kokosa (mat) ili memorijske pene (jastuk) i recikliranih plastičnih igala.
Jedinstvena struktura akupresurnog jastuka - Ostavili smo dosta vremena za razvoj sa Corporia akupresurnim jastukom. Zahvaljujući 60D memorijskoj peni, jastuk se savršeno prilagođava predelu vrata i ramena.
Komplet za efektivno smanjenje bolova za akupresuru ublažava napetost, ublažava bol u glavi, leđima i vratu, podstiče cirkulaciju krvi i održava fasciju. Pored toga, vrši detoksikaciju i normalizuje unutrašnje tokove energije.
Neškodljiv za kožu i bez štetnih supstanci - pošto koristimo 100% održive, sertifikovane materijale prilagođene koži kada proizvodimo naše tepihe i komponente. Takođe kupujemo naše sirovine direktno od farmera
Kompletan set Corporia masažna prostirka 68 k 38 cm I Corporia akupresurni jastuk širine 40 cm sa memorijskom penom I Pamučna tkanina 100 k 40 cm I Praktična torba za nošenje u joga studiju ili na otvorenom.







P36

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje BEX, CC paket (Pošta), Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

coma1 (916)

99,63% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.084 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133136425