Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

AKASO BRAVE 4 - 4K30FPS-20MP-Akciona kamera-GoPro

57 pregleda
1 želi ovaj predmet

AKASO BRAVE 4 - 4K30FPS-20MP-Akciona kamera-GoPro

Cena: 11.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BoleSivi

(142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Reklamacija je moguca 3 dana od prijema posiljke-proizvoda koji ste naručili, kako bi ste se uverili u ispravnost proizvoda, posle toga ne primam reklamacije zbog lošeg iskustva sa pojedinim kupcima
Javite se na vreme kako bi u slučaju eventualnog  problema isti rešili na obostrano zadovoljstvo.


 SNIMANJE 4K30FPS VIDEO I 20MP FOTOGRAFIJA: Sa 4K/30fps, 2K/30fps i 1080P/60fps video rezolucijom i fotografijama od 20MP, AKASO Brave 4 akciona kamera vam omogućava da snimite neverovatne fotografije i ultra HD video zapise, jasno beležeći lepotu i život! Opcioni ugao gledanja i zaštita od potresanja: Podesite ugao gledanja ove akcione kamere prema vašim potrebama između 170°, 140°, 110° i 70°. Ugrađen pametni žiroskop za sprečavanje podrhtavanja i stabilizaciju slike kako bi vaš video bio mnogo glatkiji tokom vožnje biciklom.
SPORTSKA KAMERA SA VIFI I HDMI: Deljenje i uređivanje video zapisa sa akcione kamere je lakše uz besplatnu aplikaciju. Samo preuzmite aplikaciju na svoj telefon ili tablet i povežite se sa ovom akcionom kamerom. Vi-Fi signal se kreće do 10 metara. Sa HDMI portom vam omogućava da ga povežete sa televizorom.
VODOOTPORNA KAMERA od 131 FT I 2'' IPS EKRAN: Postavite svoju akcionu kameru u vodootporno kućište i bezbedno je pričvrstite, a zatim možete zaroniti ispod 30 metara. Ova podvodna kamera je idealna za sportove na vodi kao što su plivanje, surfovanje, ronjenje, itd. 2'' IPS ekran vam omogućava da pregledate video u akcionoj kameri.
BESPLATNI VREDNI DODACI: Ova podvodna kamera dolazi sa USB duplim punjačem i 2 punjive baterije od 1050mAh, narukvicom za daljinski upravljač i kompletom od 19 dodataka, kompleti su dostupni za većinu vrsta fotoaparata, čak i za Gopro. Svaka baterija može da snima do 90 minuta. Daljinska narukvica nije vodootporna

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

BoleSivi (142)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

158 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131240893