Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Set za violinu 4/4 Kordar podbradak civije

14 pregleda
0 želi ovaj predmet

Set za violinu 4/4 Kordar podbradak civije

Završena

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Cosmopolitan1

(44)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

64 pozitivnih ocena

Novi Pazar, Raški okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Komplet za violinu
  • Mane i oštećenja Nema

  Kvalitetan komplet za violinu, sve sto vam treba u jednom pakovanju. Kobilica je kvalitetna, kao i dusa ali i ceo komplet je od dobrog drveta kojeje dobro sasuseno i odlicno rezonuje. Metalni elementi su zlatne boje u lepom i sjajnom izdanju. Stegiza za podbradak je modernog unapredjenog dizajna za manju tezinu i manji kontakt sa violinom radi sto boljeg zvuka.  mikrostimer ima gumicu na dnu da bi se zastitila gornja ploca violine jer tu mikrotjuneri obicno i najcesce ogrebu violinu tokom vremena i javljaju se ostecenja bitna po estetiku ali i za kvalitet zvuka, zato je ovo bolje i modernije resenje.

  Ovakav jedan set znatno je bolji od jednog crnog seta koji je napravljen od drveta ebonovine, jer ima bolje zvucne karakteristike, a posebno u slucajevima kada u setu postoji kordar napravljen od metala odnosno aluminijuma, takav materijal nije pogodan za violinu i ne preporucuje se.

Postarina 254 RSD Citiexpresom na limundu ali pod uslovom da se unapred uplati sav iznos, u protivnom saljem bilo kojom drugom sluzbom koju odaberete i uplata nije obavezna. Limundo daje osiguranje za kupljene predmete do 20 000 RSD.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

Cosmopolitan1 (44)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

64 pozitivnih ocena

Novi Pazar, Raški okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132872201