Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

VITAFON - T /RUSIJA/

61 pregled
2 želi ovaj predmet

VITAFON - T /RUSIJA/

Završena

Datum završetka: 18.04.2024. u 18:55

Početna cena: 2.300 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

filip19350

filip19350

(2.935)

99,77% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

22.023 pozitivnih ocena

Beograd-Mladenovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač rusija
  • Mane i oštećenja Nema

očuvan, ispravan, lečenje frekvencijama...

"Vitafon" je posebna jedinstvena oprema namenjena fizioterapiji. Inače, uređaj se može koristiti iu medicinskim ustanovama i kod kuće. Naravno, danas su mnogi ljudi zainteresovani za rezultate koji se mogu dobiti uz pomoć Vitafonovog uređaja. Pregledi, uputstva i studije specijalista sugerišu da ova oprema omogućava rad na tijelu, uspostavljajući rad određenih sistema organa.
"Vitafon" je vibro-akustični uređaj razvijen 1994. godine. Naravno, u poslednjih nekoliko decenija uređaj je poboljšan. Utičući na telo različitih frekvencija, ovaj uređaj značajno poboljšava mikrocirkulaciju krvi i povećava limfni tok, čime se normalizuje ishrana tkiva u području izloženosti, povećavajući količinu kiseonika koji proizvode ćelije, poboljšavajući metaboličke procese. Audio frekvencije se stalno menjaju, zahvaljujući programu. Inače, frekvencija prvog opsega je u okviru 20 Hz - 4,5 kHz, a frekvencija drugog opsega varira u okviru 200 Hz - 18 kHz. Višenamenski deluje:
Radikulitis;
Polyarthritis;
Osteohondroza;
Skolioza:
Dislokacije;
Hematomi, trauma, distenzija;
Flakcidna paraliza;
Ova tehnika je efikasna u lečenju furunkuloze, karbunkuloze, opekotina kože, akni, strija;
Oprema se takođe koristi u prisustvu bolesti respiratornog sistema, uključujući tonzilitis, tonzilitis, bronhitis, sinusitis, rinitis;
Ponekad se uređaj koristi za lečenje otitisa;
Tehnika može pomoći da se uspostavi srušen glas;
Indikacija za terapiju je gastritis, parodontalna bolest;
Uređaj može pomoći u liječenju apstinencije i nesanice;
Indikacije za upotrebu su takva kršenja seksualne sfere kao impotencija, adenoma prostate;
Tehnika može pomoći kod hemoroida, enureze, pijelonefritisa, cistitisa;
Ponekad vibroakustična terapija pomaže novim majkama da se bore protiv laktostaze.
Za prelepu polovinu čovečanstva vibro-akustična terapija je takođe korisna. Za početak, treba reći da se ova tehnika široko koristi za sprečavanje bolesti reproduktivnog sistema, kao i za eliminaciju povreda menstrualnog ciklusa. Smatra se da je usled stimulacije nadbubrežnih žlezdi nivo ženskih hormona u krvi normalizovan, što u skladu s tim pomaže normalizirati ciklus, ublažiti bolove tokom menstruacije, ubrzati proces liječenja različitih ginekoloških bolesti.
Osim toga, "Vitafon" se široko koristi u kozmetologiji, jer pomaže u poboljšanju ishrane kožnih tkiva, otklanja otok, ubrzava regeneraciju i započne procesima podmlađivanja. Štaviše, uređaj povećava efikasnost različitih krema, masti i druge kozmetike.
Kao što je poznato, u većini slučajeva prostatitis je povezan sa stagnacijom krvi u organima malog karlice. Naravno, postoje i drugi uzroci, uključujući venerične infekcije. U svakom slučaju, pravilna primena Vitafon uređaja značajno ubrzava tretman upalnog procesa. Sa druge strane, terapija ove bolesti treba izvoditi pod nadzorom lekara. Inače, ova tehnika se može koristiti ne samo za lečenje, već i za sprečavanje prostatitisa i neke druge bolesti genitalnog područja.
Mnogi muškarci su zainteresovani za pitanje da li je moguće poboljšati jačinu ove opreme. Da, ali samo ako je impotencija povezana sa stagnacijom krvi u posudama male karlice ili sa nekim drugim fiziološkim uzrocima. Problemi sa potencijalom, koji nastaju na pozadini mentalne traume, stres, alas, uz pomoć vibroakustike se ne tretiraju.
Takođe, Vitafon često kupuju profesionalni sportisti, jer povećanu fizičku aktivnost i stalnu obuku često praćene modricama, modricama, sprainima, dislokacijama itd. Zbog utjecaja infracrvenih zraka i mikrovibracija, proces oporavka od povreda je značajno ubrzan.
Oprema se koristi za sprečavanje bolesti koje su povezane sa sedentarnim životnim stilom. Na kraju krajeva, prilično često posledice sedentarnog rada su različiti poremećaji držanja, bolesti mišićno-skeletnog sistema, problemi sa vidom, oštećena cerebralna cirkulacija, odnosno hronični zamor i hronična glavobolja. "Vitafon" može pomoći u sprečavanju pojave kršenja i otklanjanja već postojećih bolesti.

Uslovi prodaje prodavca

placanja pre slanja

Prodavac

filip19350
filip19350 (2.935)

99,77% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

22.023 pozitivnih ocena

Beograd-Mladenovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133322005