NOV uređaj za prečišćavanje i jonizator vode, AQUARION

133 pregleda
3 želi ovaj predmet

NOV uređaj za prečišćavanje i jonizator vode, AQUARION

VISA

Uz plaćanje VISA karticom ostvarujete popust od 20%

Cena sa popustom: 197.999 RSD

Trenutna ponuda: 199.999 RSD

199.999 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

5 dana, 15 sati 12.12.2021. u 20:05 0 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Calivitaangie57

Calivitaangie57

(38)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

68 pozitivnih ocena

Ada, Severnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Garancija Da
  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač CaliVita
  • Mane i oštećenja Nema

Svima nam je poznato da je voda od vitalnog značaja za naše zdravlje. Ali, da li ste svesni sledećih šokantnih činjenica?


Fabrike i prečistači vode proizvode velike količine vode za piće koristeći dezinfekcione hemikalije. Nažalost, hlor korišćen za dezinfekciju u vodovodima, takođe ubija vitalne, korisne bakterije i u našem crevnom sistemu.

Međutim, do trenutka kada ta voda stigne u naše domove, mnoge štetne materije mogu usput da iscure iz starih, često zarđalih vodovodnih cevi.


Sve u svemu, naša voda iz slavine može biti kontaminirana ukupno sa do čak 60.000 različitih vrsta hemikalija!


Srećom, danas već uz pomoć efikasnih prečišćivača vode, lako možete dobiti pitku vodu odgovarajućeg kvaliteta u svom domu. Štaviše,

Aquarion prečišćivač i jonizator vode ne samo što savršeno filtrira, već i jonizuje vodu. Dakle, ne samo da stvara finu pitku vodu bez štetnih materija zahvaljujući svom posebnom filteru, već je pogodan i za proizvodnju jonizovane alkalne ili kisele vode, zavisno od vašeg izbora, potrebe i područja upotrebe.


Jonizovana alkalna voda ima alkalizujuće dejstvo i pogodna je za vezivanje i uklanjanje slobodnih radikala, tj. odličan je antioksidans. To može da dodatno energizuje vaše telo, a redovnim konzumiranjem možete biti svežiji i poboljšati probavu, kao i ojačati otpornost organizma.

Jonizovana kisela voda može se koristiti za spoljašnju upotrebu, npr. za negu kože i usta, za tretiranje manjih rana i opekotina, kao kapi za nos, ili za čišćenje površina u domaćinstvu bez primene hemikalija.


9 razloga, zašto da odaberete novi Aquarion


Stigla je nova i poboljšana verzija Aquarion uređaja za prečišćavanje i jonizaciju vode.Evo 9 neodoljivih razloga, zašto preporučujemo da naš novi uređaj postane deo i vašeg domaćinstva.1. Uređaj ima odlične karakteristike prečišćavanja vode. Zahvaljujući posebnom filteru, proizvodi ukusnu i svežu vodu za piće bez štetnih materija.
2. Može proizvesti joniziranu alkalnu ili kiselu vodu po vašem izboru i potrebama.3. Zahvaljujući novom dizajnu i lepoj spoljašnjosti, može se lako uklopiti svugde, i postati deo lepe dekoracije svakog doma.4. Devet titanijumskih ploča obloženih platinom unutar uređaja stvaraju stabilniju pH vrednost i vodu sa jakim antioksidantnim svojstvima.5. Mehanizam za samočišćenje ćelija, savremeni tasteri na dodir i dugme za automatsko uključivanje/isključivanje čine primenu ovog uređaja jednostavnom i udobnom.6. Uređajem se upravlja veoma lako i jednostavno, sa ili čak i bez uputstva za upotrebu.7. Održavanje je izuzetno jednostavno, trenutno stanje i radni vek filtera može se jasno pratiti i eventualna zamena se može lako obaviti.8. Pružamo potpunu garanciju, kao i profesionalnu, kompletnu servisnu uslugu.9. Ekološki proizvod: savršeno čista voda, kuhinja bez hemikalija, a okruženje bez plastičnih boca!Odaberite i vi novi Aquarion uređaj i sa porodicom pijte zdravu i čistu vodu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično, Kartica
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Svi proizvodi su dodatno ispitani i imaju odobrenje Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

Paket saljem Post Express-om, po uplati na moj racun

325930060046079445 u Vojvodjanskoj banci.(OTP BANKA)

Prodavac

Calivitaangie57
Calivitaangie57 (38)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

68 pozitivnih ocena

Ada, Severnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 107192505