Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Medall bioptron Zepter

770 pregleda
4 želi ovaj predmet

Medall bioptron Zepter

Cena: 82.600 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

solimcivortep

(2)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4 pozitivne ocene

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Garancija Da
  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Zepter
  • Mane i oštećenja Nema

Potpuno nov uređaj sa 5 godina garancije koja počinje od dana preuzimanja.

***NAJPOVOLJNIJE CENE ZA SVE ZEPTER PROIZVODE***

Zepter Bioptron MedAll
Revolucionarni medicinski aparat za svetlosnu terapiju, baziran na tehnologiji koja je dobila Nobelovu nagradu, sertifikovan za neinvazivno lečenje i prevenciju kod značajnog broja medicinskih stanja, kao što su: akne, rane, sportske povrede, artritis, bol u donjem delu leđa itd. Takođe se koristi i za borbu protiv znakova starenja. Tretmani BIOPTRON medicinskom svetlošću u trajanju od 5 do 10 minuta, dva puta dnevno, ubrzavaju izlečenje.
Inspirisana izvanrednim optičkim svojstvima molekula fulerena i samim životom, kompanija Zepter kreirala je i patentirala fulerenski nanofotonski filter koji proizvodi hiperpolarizovanu BIOPTRON svetlost,    REVOLUCIONARNU svetlosnu tehnologiju.

BIOPTRON hiperpolarozvana svetlost podstiče mikrocirkulaciju i biostimulaciju ćelija, čime poboljšava odbrambeni sistem organizma. Ona ima pozitivan i dugotrajan efekat ne samo na zonu koju tretiramo, već i na ceo organizam.


BIOPTRON: LEPOTA I ZDRAVLJE
  Trideset godina intenzivnih istraživanja, na stotine kliničkih ispitivanja i značajna ulaganja učinili su BIOPTRON vodećim aparatom za svetlosnu terapiju u svetu u oblasti zdravlja i lepote. Mali a snažan, aparat BIOPTRON MedAll, koji se proizvodi u Švajcarskoj, klinički je dokazan i sertifikovan širom sveta za olakšanje bola i brže izlečenje kod raznih medicinskih stanja. Jednostavan za upotrebu i apsolutno bezbedan, ovaj medicinski aparat emituje polarizovanu svetlost koja prodire duboko u tkivo i namenjen za upotrebu kod kuće, a takođe ga može koristiti i profesionalno medicinsko osoblje u bolnicama, na klinikama i velnes/sportskim centrima. Spektar polihromatske BIOPTRON svetlosti je 100% bezbedan i ne sadrži UV zrake.
Iskoristite snagu aparata BIOPTRON MedAll za efikasno lečenje raznih medicinskih stanja: - hroničan bol                   - borba protiv starenja
- bol u vratu i leđima         - upala
- rane/ožiljci                      - artritis
- akne i psorijaza              - jačanje imunološkog sistema
- sportske povrede           - sezonski afektivni poremećaj (sezonska depresija)          
BIOPTRON - širok spektar terapeutskih efekata:
poboljšanje mikrocirkulacije;
smanjenje upale;
harmonizacija metaboličkih procesa;
jačanje odbrambenog sistema;
stimulacija regenerativnih i reparativnih procesa u celom organizmu;
brže zarastanje rana;
olakšanje bola ili smanjenje njegovog intenziteta.

Profesionalci biraju BIOPTRON – 3 aparata, 1 tehnologija
Pored BIOPTRON MedAll aparata, postoje još dva modela BIOPTRON medicinskih aparata za svetlosnu terapiju: BIOPTRON Pro 1 i BIOPTRON 2. Oni se razlikuju samo po dizajnu i veličini zone koja se tretrira, ali imaju iste fizičke karakteristike svetlosti i iste medicinske efekte na organizam. Profesionalci takođe koriste BIOPTRON MedAll u medicinskoj praksi, u sportskoj medicini, fizikalnoj terapiji i u oblasti velnesa. Na osnovu brojnih kliničkih ispitivanja, renomirani lekari i naučnici širom sveta preporučuju Bioptron sistem svetlosne terapije.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

solimcivortep (2)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4 pozitivne ocene

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 114274601