Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

trenazer MediGym za rehabilitaciju i gubitak kilograma

239 pregleda
3 želi ovaj predmet

trenazer MediGym za rehabilitaciju i gubitak kilograma

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 20.12.2016. u 20:20

Kupljen za: 10.010 RSD

Broj ponuda: 3 ponude

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

zeronimo

(2.981)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.603 pozitivnih ocena

Zrenjanin, Srednjobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač MedyGym
  • Mane i oštećenja Nema

uredjaj sam doneo iz nemacke, jako skup medicinski trenazer za rehabilitaciju i postoperativne tretmane, uredjaj je automatski sa motorima koji sami pokrecu pedale i rukohvate u isto vreme sa stelovanje tempa i vremena rada. u svajcarskoj ovakvi uredjai nemogu da se nadju ispod 500 franaka. koliko sam gledao na internetu koriste ih i zdrave osobe koje imaju problem sa viskom kilograma kao i ljudi ciji je posao vezan previse vremena za stolicu. ovo je trenazer koji bi trebalo da ima svaka banja i bolnica za postoperativne tretmane.

Uslovi prodaje prodavca

za kupce sa preko 30 pozitivnih ocena i ne vise od 1 negativne moze i opcija placanja pouzecem...ostale molim da procitaju uslove placanja i slanja i roka koji je za obavljanje kontakta i zavrsetka kupoprodaje,a sto se tice transporta nesnosim posledice za ostecenja nastala u transportu i MOLIM SVE KUPCE DA PROVERE PAKET KAD STIGNE DAL IMA OSTECENJA I AKO IMA REKLAMIRAJU TO KURIRU I TIME DOKAZU NJIHOVU KRIVICU AKO JE DOSLO DO OSTECENJA ali budite uvereni da se maximalno potrudim da bezbedno upakujem i zastitim svaki predmet koji saljem i to najbolje znaju mnogobrojni kupci raznih staklenih i tehnickih lomljivih predmeta(televizori raznih dimenzija,cd plejeri,case,usisivaci,plasticne igracke...itd)...hvala vam unapred na ukazanom poverenju i razumevanju za gore navedena pravila kupovanja jer ima raznih ljudi...

Prodavac

zeronimo (2.981)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.603 pozitivnih ocena

Zrenjanin, Srednjobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 52341019