Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Slusni Aparat Bernafon Svajcarska Leox 3 Samo Isproban

629 pregleda
4 želi ovaj predmet

Slusni Aparat Bernafon Svajcarska Leox 3 Samo Isproban

Cena: 77.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Darislav

(449)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

503 pozitivnih ocena

Smederevo, Podunavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Bernafon Svajcarska
  • Mane i oštećenja Nema

Cene nisu fiksne, odredite ih sami. Ukoliko budete realni, lako cemo se dogovoriti. Nemojte se stideti cenkanja, ovo nije prodavnica, tako da je svaki dogovor moguc.

Leox je Bernafonov najmoćniji slušni aparat sa True Environment Processing™ tehnologijom. Dizajniran je za korisnike sa ozbiljnim i teškim oštećenjima sluha.

Bernafon LEOX 3 slušni aparat pogodna za korisnike sa oštećenjem sluha teškog stepena. Sa ovim aparatom Vi ćete dobiti funkcije visoke tehnologije koje donose stvarne koristi i slušni aparat koji pokazuje izuzetnu sveukupnu vrednost, kao nikada do sada.

Leox koristi 2,4 GHz Bluetooth® Low Energy i NFMI tehnologiju, tele-zavojnicu, dvostruki taster za promenu jačine zvuka i jedan taster za promenu programa. Leox je dostupan sa zavojnicom.

Aparat je bukvalno KAO NOV, samo je isproban. Kupljen je pre godinu dana, kod ovlascenog distributera ovih Svajcarskih aparata za Srbiju. Jos uvek posedujemo racun, koji je bio 106.700 dinara.

Za sve ostale informacije, slobodo nas kontaktirajte.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

Darislav (449)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

503 pozitivnih ocena

Smederevo, Podunavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 113744017