Bežični usisivač / 45 minuta rada / štap usisivač 4 u 1

106 pregleda
4 želi ovaj predmet

Bežični usisivač / 45 minuta rada / štap usisivač 4 u 1

Prodat!

Datum kupovine: 22.12.2021. u 13:31

Prodat po ceni: 4.000 RSD

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

coma1

(455)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

511 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Ostalo
  • Mane i oštećenja Ima

Na prodaju usisivac koji je ispravan i testiran ali sa minimalnim tragovima koriscenja,prilikom transporta,zagubio se adapter za punjenje,te je zbog svega toga niza cena!


Dobro se ponašaju na podovima i tepisima
Motor bez četkica sa visokom pouzdanošću i dugim radnim vekom, koji može da dostigne moćno usisavanje do 18000 Pa u Turbo režimu. On zabija čvrste najlonske čekinje duboko u tepih kako bi uklonio prljavštinu, a vlakna od ugljeničnih vlakana hvataju finu prašinu na tvrdim podovima.

Baterija koja se ubacuje
Samo pritisnite dugme da uklonite i zamenite bateriju za duže čišćenje. Baterije se mogu puniti na mašini ili van nje. A dizajn zaštite od pregrevanja štiti vašu bateriju za duži vek.

Dva režima napajanja
Dva režima čišćenja optimizovana za različite zadatke. Do 45 minuta u ECO režimu sa 9000pa za čišćenje cele kuće i 10 minuta sa 18000pa u Turbo režimu za dubinsko čišćenje.


Napredna filtracija cele mašine
Potpuno zatvoren sistem za filtriranje zadržava 99,97% čestica malih čak 0,3 mikrona – izbacujući čistiji vazduh. T10 sistem filtera sa filterom od nerđajućeg čelika, koji može obećati da je radni vek dvostruko veći od tradicionalnog sistema filtracije.

HEPA filter koji se lako prazni i koji se može prati
Mehanizam „ukaži i pucaj“ higijenski izbacuje prašinu i ostatke duboko u vašu kantu u jednoj akciji, tako da nema potrebe da dodirujete prljavštinu. Cela kanta za otpatke i HEPA filter se mogu odvojiti i prati.

Snažno 4-u-1 čišćenje
Dizajn 4 u 1 može se slobodno pretvarati između ručnog usisivača/podnog usisivača. Mlaznica može da obezbedi snažnije usisavanje za čišćenje ugla. I LED svetla na električnoj četkici koja pomažu u otkrivanju skrivenih ostataka u vašem domu.

Lako seže visoko
Glavno telo od 3,5 lbs vam omogućava da lako dođete do plafona, dobro za svakodnevnu upotrebu i ublažava zamor zglobova.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (455)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

511 pozitivna ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 107485361