Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Blender profesionalni moćan snage 2200W brzina 45000ob

176 pregleda
1 želi ovaj predmet

Blender profesionalni moćan snage 2200W brzina 45000ob

Završena

Datum završetka: 23.10.2018. u 01:00

Početna cena: 25.500 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

ceca-022

(355)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

542 pozitivnih ocena

Inđija, Sremski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Ostalo
  • Mane i oštećenja Nema

Blender je NOV upravo stigao sa carine iz uvoza. Spada u najjače blendere i što se tiče snage i izrade jer su mu zupčanici i ostali bitni delovi od metala a posuda od jake ekološki proverene plastike koja skoro i da ne može u radu da pukne . Motor je jak 2200W a ima brzinu do 45000 obrtaja u minuti i to se može podešavati. Ima već isprogramirane opcije rada tako da se blendira jednim klikom u zavisnosti od namirnica koje se stavljaju. Osim tih SMART funkcija gde je isprogramirana brzina okretanja i dužina rada za pojedine namirnice i jednim klikom podešavanje imate i opciju tajmera kao i opciju podešavanja brzine i sve to prikazano na displeju. Bokal mu je zapremine 2 litra. Blenderi koji se kupuju u našim radnjama u odnosu na ovaj blender su slabi i što se tiče i snage i izrade i trajnosti. Kome treba profi blender sa maksimalnim performansama ovo je retka prilika da nabavi i mislim da je najbolji i najprestižniji blender koji je dostupan kod nas.
Blender sam ukljucio u prazno samo radi testiranja ispravnosti i stvarno izgleda kao spejs šatl. Kad se upali sav sija od silnih lampica i displeja u boji. U prazno pusten na opciju djuser i negde oko 90 sekundi je sam i menjao brzinu cas brze cas sporije i na kraju kad je zavrsio pišti tj upozorava da je zavrseno. Na displeju svo vreme ispisano koliko vremena do kraja i koja brzina. Iako je radio u prazno oseti se moc i snaga motora i retko je ko doziveo osecaj moci blendera osim ko radi svakodnevno sa takvima. Slike ne mogu da dočaraju kako izgleda u stvarnosti, jedino da se slika nekim profi kamerama a ne sa mobilnog.
Ova cena je za NOV NEKORIŠĆEN I POTPUNO ISPRAVAN BLENDER za koji lično smatram da i nije neophodna pismena garancija jer je napravljen da traje. Ako neko želi ipak da ima pismenu garanciju onda je cena veća za 50 evra i nemate šta da razmišljate sledećih 5 godinu vezano za rad motora a godinu dana na ostale delove. Izbor je Vaš

IMATE NA DRUGOM OGLASU OVAKAV BLENDER ALI NIJE DIGITALNI SMART ISTE JAČINE I BRZINE

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

ceca-022 (355)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

542 pozitivnih ocena

Inđija, Sremski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 70109281