Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ručna pegla na paru

36 pregleda
3 želi ovaj predmet

Ručna pegla na paru

Završena

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Epoc

Epoc

(42)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

71 pozitivna ocena

Kikinda, Severnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Ostalo
  • Mane i oštećenja Nema

NOVO!

Ručni prenosi aparat na paru za peglanje i sterilizaciju odeće.

- Efikasno uklanjanje nabora na odeći pomoću snage od 1500W - Moćni aparat za paru od 1500V generiše jaku, koncentrisanu paru, tok pare snažno i ravnomerno prodire u dubinu vaše odeće i uklanja najteže bore. Samo 20s do zagrevanja, možete se osloboditi nabora za kratko vreme koristeći ručnu odeću na pari, pomažući vam da uštedite vreme i započnete dobar dan!


- 2 režima pare i neprekidna para - Ovaj aparat za odeću ima dva režima pare kako bi zadovoljila sve vaše potrebe za peglanjem i postoji dugme za zaključavanje pare kako bi se obezbedio kontinuirani izlaz pare. Prvi nivo je dovoljan za uklanjanje bora na lakoj odeći i vašim svakodnevnim haljinama, a drugi režim pare može da generiše veći izlaz pare i da temeljno prodre paru u veći deo tkanine, uklanjajući nabore na najtvrdokornijim delovima vaše odeće.

- Rezervoar za vodu velikog kapaciteta čak 300 ml - veliki kapacitet ovog aparata za odeću od 300 ml produžava vreme neprekidnog parenja do 15 minuta, ne morate često da dopunjujete vodu. Sa ovom ručnom parnom odećom možete da peglate nekoliko odeća istovremeno. A rezervoar za vodu je odvojiv i jednostavan za upotrebu.

- Protiv curenja i radi pod bilo kojim uglom - Ovaj aparat za paru ima dizajn protiv curenja, odlično radi u svim uglovima, bez obzira na vertikalno, horizontalno ili čak naopako. Nikada ne curi ili pušta vodu. Bezbedan za upotrebu na više materijala, kao što su delikatne tkanine, pamuk, kao i zavese, sofe, tepih i posteljina. Dolazi sa četkom, pomaže u uklanjanju nabora na odeći. A LCD ekran vam može pomoći da lakše koristite ovaj aparat na paru.

- Dezinfikujte i osvežite, jednostavan za upotrebu - Parni aparat za odeću uklanja nabore, a takođe dezinfikuje i eliminiše 99,99% bakterija i grinja pomoću vruće pare, savršeno za domove sa kućnim ljubimcima kako biste uklonili sve neželjene mirise i klice. Kabl dužine 2 m je pogodan za upotrebu bez obzira na to kod kuće ili na putovanju, kompaktan i lagan, nikada više ne morate da tražite neefikasne glomazne pegle.

Savet: Budite pažljivi sa vrelom parom kada koristite aparat

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje AKS, BEX, D Express, Lično preuzimanje

Prodavac

Epoc
Epoc (42)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

71 pozitivna ocena

Kikinda, Severnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132671909