Vakumirka za vakumiranje hrane i dr stvari CROMIFY NOVO

43 pregleda
0 želi ovaj predmet

Vakumirka za vakumiranje hrane i dr stvari CROMIFY NOVO

Završena

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

predragbilja

(29)

96,67% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

31 pozitivna ocena

Titel, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

predmet je nekorišćen, bez pakovanja, uvežen iz švajcarske. prve slike su uglavnom skinuta sa sajta amazon, ostale slike sam ja slikao. veći deo opisa je prekopiran sa amazonovog profila za ovaj predmetVakumirka za vakumiranje hrane i dr stvari CROMIFY NOVOPogodan i efikasan u kuhinji] ​​Vakum zaptivač koristi elektromagnetnu perm i jezgro od čistog bakra višeg kvaliteta. Ova mašina za vakuumsku uštedu hrane je dizajnirana da bude kompaktna (15*4,1*2,4in) i lagana (2,3lb), dizajn sigurnosne brave, zauzima malo prostora uz nisku buku.
[Režimi dvostrukog zaptivanja – suvo i vlažno] Odaberite režim „ Suvo“ ili „ Vlažno“ u zavisnosti od vrste hrane, „ Suv“ režim za čvrste namirnice i „ Vlažni“ režim za poširanu, kuvanu hranu ili hranu kuvanu na pari. Produžite svežinu i vek trajanja vaše hrane pomoću vakum zaptivača.
[80kPa snažno zaptivanje u roku od 10-20s] Nadograđena mašina za vakuumsko zaptivanje ima moćan vakuumski kapacitet od 80kPa, završava optimalni vakuum i zaptivanje u roku od 10-20 sekundi (vreme upotrebe zavisi od veličine vreće). Vakum za zaptivanje hrane produžava svežinu hrane 5 puta duže.
[Operacija jednim dodirom i više funkcija] Jednim dodirom na dugme Vac/Seal, možete usisati hranu za 10-20 sekundi. Sa spoljnim sistemom za usisavanje, možete lako usisati tegle, kontejnere i boce vina.lokacija b12

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

predragbilja (29)

96,67% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

31 pozitivna ocena

Titel, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 121199417