Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Digitalna kuhinjska vaga (do 3kg)

23 pregleda
1 želi ovaj predmet

Digitalna kuhinjska vaga (do 3kg)

Završena

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Epoc

Epoc

(42)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

71 pozitivna ocena

Kikinda, Severnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

NOVO!

Savršena vaga sa preciznošću od 0,1 g: Ova pouzdana vaga sa tajmerom pomaže vam da eksperimentišete sa odnosom kuvanja na 0,1 gram, a zatim pronađete savršen recept. Nadograđena najnovijom tehnologijom za merenje i senzorom visoke preciznosti, ova vaga za može se stabilizovati brže tokom kuvanja i osetljivo reagovati na svaki porast od 0,1 g i obezbediti vam precizno merenje od 0,1 g do 3000 g.
Ova digitalna vaga za kafu podržava 3 jedinice merenja: g, ml, oz, koje mogu meriti čvrste materije, tečnosti, prah, itd,
Premijum skala po gramu: Ova digitalna kuhinjska vaga sa visokokvalitetnom ABS platformom i okvirom je izdržljiva, laka za čišćenje i održavanje. Tasteri na dodir sa elegantnim i čistim dizajnom i LCD ekran sa pozadinskim osvetljenjem, merenje može učiniti brzo i lako! Osim toga, vodootporna silikonska podloga koja se može ukloniti je neklizajuća i toplotno izoluje kako bi dobro zaštitila površinu.
Digitalna vaga za višestruku upotrebu: Odlična digitalna vaga za kafu, kao i za opštu upotrebu u kuhinji, pogodna za merenje hrane, sastojaka za pečenje, lekova, nakita, kozmetike itd. Ugrađena punjiva baterija od 300mAh i punjenje pomoću USB - Type C kabla (koji se dobija u pakovanju). Kompaktne veličine i težine, ova vaga za težinu hrane je laka za skladištenje ili nošenje, a njen elegantni mat-crni izgled savršeno odgovara svakoj kuhinji!
Odlična vaga za kuvanje kafe: ova vaga u gramima može izmeriti vašu kafu i vodu sa preciznošću od 0,1 g radi bolje kontrole i ponovljivosti i omogućava vam da ponovite savršenu kafu i ispravite lošu kafu. Bez obzira da li želite espreso, tursku ili filter kafu, ova vaga za kafu sa tajmerom će vam biti dobar pomoćnik u eksperimentisanju sa savršenom količinom taloga, vremenom ekstrakcije i količinom kafe.

Pakovanje sadrži: vagu, kabl za punjenje, 3 baterije i uputstvo za upotrebu.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

Epoc
Epoc (42)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

71 pozitivna ocena

Kikinda, Severnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132675045