Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Aparat za pravljenje sladoleda Amzdeal - NOVO - Swiss

300 pregleda
6 želi ovaj predmet

Aparat za pravljenje sladoleda Amzdeal - NOVO - Swiss

Cena: 4.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Stanje novo, uvoz Svajcarska!

❄Automatska mašina za sladoled: Ova automatska mašina za sladoled može napraviti sladoled šta god želite. Nakon dodavanja omiljenih sastojaka, može da isporuči vaš šerbet, sladoled ili smrznuti jogurt za 20 do 25 minuta. Omogućava vam da lako prisustvujete zabavama i porodičnim okupljanjima u kratkom vremenskom periodu.
Funkcija tajmera za spavanje: Jednostavan za upotrebu, ima tajmer od 30 minuta sa funkcijom automatskog isključivanja, samo podesite dugme na odgovarajuće vreme. Zatim mašina za sladoled radi ostalo automatski. I možete uživati u zamrznutim poslasticama za kratko vreme.
❄ Odvojiva posuda za zamrzavanje od 1,5L: Odvojiva ruka za mešanje i posuda za zamrzavanje se mogu ukloniti i lako se čiste. Posuda za zamrzavanje može da obezbedi da su vaši deserti ravnomerno zamrznuti, eliminišući potrebu za ledom i obezbeđujući adekvatan kapacitet za 4-6 osoba. Zamrznute posude moraju biti potpuno zamrznute pre upotrebe.
❄ Providni poklopac sa velikim izlivom: Providni poklopac velikog izliva može vam omogućiti da posmatrate proces zamrzavanja kako napreduje. A aparat za sladoled je napravljen od aluminijuma za hranu i bezbedniji je i sigurniji.

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 117970413