Stylocks fen sa negativnim jonima

15 pregleda
0 želi ovaj predmet

Stylocks fen sa negativnim jonima

Završena

Datum završetka: 15.05.2024. u 10:58

Početna cena: 2.999 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

brole

(3.672)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

13.264 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Ostalo
  • Mane i oštećenja Nema

Stylocks Profesionalni fen za kosu sa negativnim jonima i ugradnenom naprednom tehnologijom.

Sada možete imati fen kakav koriste profesionalni frizeri u salonima.

DUGME ZA HLADAN VAZDUH: Ovaj fen za kosu snage 1800-2200W omogućava kontrolu sa 2 brzine vazdušnog mlaza i 3 temperature, uključujući i hladan vazduh. Kada je dugme za hladan vazduh aktivirano, hladan vazduh će ostati, a topla/srednja temperatura neće raditi dok ne isključite dugme za hladan vazduh.

2200W Snažan Motor za 2x Brže Sušenje Kose: Stylocks fen za kosu je opremljen efikasnim AC motorom i naprednom unutrašnjom aerodinamikom koja obezbeđuje snažan i konstantan vazdušni mlaz. U kombinaciji sa konstantnom toplotom, ovaj fen drastično smanjuje vreme sušenja ubrzavajući proces isparavanja. Brže sušenje znači uštedu vremena i manju štetu za kosu.

Negativni Joni za Očuvanje Vlažnosti: Ovaj fen za sušenje kose emituje visoko koncentrisane negativne jone dok duva. Oni reaguju sa H2O molekulima na vašoj vlažnoj kosi, razbijajući ih na manje čestice. Ovo omogućava brže isparavanje vode iz kose, dok zadržava vlagu u vašoj kosi. Sa ovim profesionalnim fenom za kosu, savršen, glatki i stilizovani izgled neće biti teški.

Kompaktan Dizajn i Lak za Upotrebu: Stylocks fen za kosu ima kompaktne dimenzije i nisku težinu od 684g u poređenju sa mnogim standardnim fenovima, dok i dalje pruža impresivnu snagu za brzo sušenje svih tipova kose. Ovaj fen kombinuje privlačan izgled, snažne performanse i prenosivost.

Dvostruka Zaštita - Termostat i Osigurač: Mali fen za kosu je podešen da se automatski isključi kada temperatura postane previsoka, kako bi se sprečilo prekrivanje fena tkaninom ili papirom dok radi. Ova funkcija, zajedno sa sigurnosnim utikačem, pruža dodatni mir ako zaboravite da isključite fen za kosu sa negativnim jonima.

Uslovi prodaje prodavca

NE ŠALJEM POUZEĆEM!!!


LICNO PREUZIMANJE JE NA MOJOJ ADRESI!!!!

MOLIM VAS DA ME KONTAKTIRATE ISKLJUCIVO PUTEM LIMUNDO PORUKA!!! in

Prodavac

brole (3.672)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

13.264 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133990769