Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Wellue DuoEK prenosivi EKG merač monitor - NOVO - Swiss

97 pregleda
1 želi ovaj predmet

Wellue DuoEK prenosivi EKG merač monitor - NOVO - Swiss

Završena

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

M1-M5

(84)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

123 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. S1 P2

Wellue DuoEK prenosivi EKG merač, u svakom trenutku proverite stanje vašeg srca !


Precizna i Korisna Merenja - Detektujte potencijalne probleme rano, aritmiju, pauzu srca, atrijsku fibrilaciju (AF), tahikardiju i bradikardiju, preuranjene atrijalne kontrakcije (PACs) za 30 sekundi. *Napomena: Sve ove informacije su prikazane u aplikaciji kao "Nepravilan rad srca". Maksimalno vreme merenja od 15 minuta pruža više informacija.
Nosivi EKG Monitor Srca - Osim metoda merenja Lead I (Ruka-Ruka) i Lead II (Ruka-Noga), podesiva i udobna traka oslobađa vašu ruku tokom merenja. Ovo vam omogućava praćenje zdravlja srca u miru tokom svakodnevnog života (NE MOŽE se koristiti tokom brze šetnje ili vežbanja).
Radi Nezavisno sa Ugrađenim Memorijskim Kapacitetom - EKG aparat može raditi samostalno bez povezivanja sa aplikacijom, ugrađena memorija može čuvati podatke do 20 minuta. Možete pratiti stanje svog srca kad god i gde god, čak i kada se ne osećate dobro.
Pouzdana Bluetooth Veza - Aparat za EKG srca radi sa većinom pametnih telefona i tableta, i može prikazivati vaš stvarni talasni oblik na kontrolnoj tabli. Podaci se automatski sinhronizuju sa aplikacijom kada povežete EKG monitor sa Bluetooth-om.
Besplatna Aplikacija - Neograničeno skladištenje na aplikaciji "ViHealth", jednostavan pristup i pregled istorije. Izveštaje možete pregledati ili podeliti sa vašim lekarom u PDF formatu za dijagnozu i plan lečenja.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

M1-M5 (84)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

123 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130318889