Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Usisivač pora za uklanjanje mitesera - Alati za uklanja

228 pregleda
9 želi ovaj predmet

Usisivač pora za uklanjanje mitesera - Alati za uklanja

Završena

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

AmazonNS

AmazonNS

(1.456)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.034 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske. Prve slike su skinute sa sajta Amazon, ostale slike sam ja slikao. Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet.

VOYOR Blackhead Remover Pore Vacuum - Blackheads Remover Tools Electric Face Vacuum Pore Cleaner Acne Whiteheads Extractor with 6 Suction Heads and 5 Suction Levels for Men and Women BR510

MOĆNO USISANJE ZA DUBINSKO ČIŠĆENJE - VOIOR nadograđen super moćan odstranjivač mitisera koristi efikasan fizički pristup kako bi pomogao koži da se oslobodi mitisera, masnoće, belih tačaka, akni, mrtve kože iz korena. Vaša koža će pokazati značajno poboljšanje nakon upotrebe 2-5 nedelja.
BEZBEDNO I BEZBOLO U NEGU KOŽE - Vakum za pore mitesera koristi inteligentnu tehnologiju vakuuma i vazdušne pumpe bez povrede vaše kože. Napravljen od ABS materijala, netoksičan i bez mirisa, bezbedno se koristi na licu, nežno čišćenje smanjuje oštećenja.
5 NIVOA USISA I 6 FUNKCIONALNIH GLAVA - 5 moćnih nivoa usisavanja pogodnih za suvu, neutralnu i masnu kožu za postizanje dubinskog čišćenja. Nivo usisavanja i snaga baterije mogu se jasno prikazati na LCD monitoru. U međuvremenu, 6 zamenljivih sondi su dizajnirane za različite probleme sa kožom, kao što su uklanjanje mitesera, smanjenje masnoće, uklanjanje akni na koži.
PREPORUČUJE SE POSTOPENO POVEĆATI NIVO - Adsorpcija vakuumskog pritiska, čisti pore za samo nekoliko sekundi. Savetuje se da osetljiva koža počne sa najnižim nivoom usisavanja. Isparite lice pre upotrebe da biste potpuno otvorili pore za bolje čišćenje. Koristite blagi tonik ili masku za lice da umirite kožu i konačno smanjite pore.
PUNJIVI I PRENOSIVI - Usisivač za pore ima ugrađenu punjivu litijum-jonsku bateriju kapaciteta 1000mah koja je dugotrajna. Sredstvo za uklanjanje mitesera je dizajnirano za svakodnevno čišćenje lica, pogodno za putovanja i pogodno za nošenje, što je takođe odličan poklon za odabir.

.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

AmazonNS
AmazonNS (1.456)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.034 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 122476777