Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Ultrazvucni uredjaj protiv lajanja za obuku pasa

28 pregleda
0 želi ovaj predmet

Ultrazvucni uredjaj protiv lajanja za obuku pasa

Cena: 2.290 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

✅ -【SIGURAN I EFIKASAN UREĐAJ PROTIV LAJANJA】 Nadograđeni ultrazvuk sa dvostrukom frekvencijom kombinuje fiksne i promenljive frekvencije, omogućavajući mu da se koristi na širem spektru rasa pasa i može efikasnije da zaustavi lajanje. Uređaj protiv lajanja za pse takođe vam može pomoći da trenirate svog psa i ispravite loše ponašanje kao što je beskrajno lajanje, kopanje, žvakanje nameštaja, jedenje nesigurne hrane i tuče.
✅ -【NISU POTREBNE VEŠTINE I LAKO ZA KONTROLU】Ovo je dizajnirano za sve ljude. Nisu potrebne veštine, sa njim svako može profesionalno da trenira pse. Kada pritisnete i držite dugme za odvraćanje zvučnog lajanja, on će emitovati ultrazvučni zvuk koji mogu čuti samo psi. LED indikator svetli zeleno kada uređaj radi. Pritisnite dugme duže od 10 sekundi, uređaj će se automatski isključiti.
✅ -【SIGURNO ZA UPOTREBU I POGODNO ZA PSE SVE VELIČINE】Prosečan opseg frekvencije sluha kod ljudi je 20HZ~20KHZ, a pas može da čuje širi opseg od 15HZ do 120KHZ. Ultrazvučna pomoć za kontrolu lajanja emituje ultrazvučni zvuk na 25KHZ koji neće uticati na ljude, ali može da zgrabi pse? pažnja. U poređenju sa drugim alatima za obuku kao što su ogrlica za obuku pasa ili ogrlica za lajanje, ovaj zvučni uređaj za odvraćanje pasa biće nežniji bez brige da će povrediti vaše pse. I biće pogodan za pse svih veličina.
✅ -【RUČNI I PRENOSIVI DIZAJN】Nežan uređaj protiv lajanja kućnih ljubimaca je kompaktan i prenosiv. Lako se nosi kada šetate psa, šetate ili trčite. Efektivni domet je 16,4 stopa, savršen za obuku vašeg psa kod kuće ili na otvorenom. Takođe može sprečiti druge pse da vam priđu dok trčite, šetate ili trčite.
✅ -【ULTRAZVUK POSEBNO DIZAJNAN ZA PSE】Prosečan opseg frekvencije ljudskog sluha je 20HZ-20KHZ, psi mogu da čuju širi opseg od 15HZ do 120KHZ. Ovaj ultrazvučni uređaj za lajanje psa emituje ultrazvuk za konverziju frekvencije od 24KHZ-30KHZ. Zbog toga zvuk neće uticati na ljude, ali će privući pažnju psa i naterati psa da nauči da prestane da laje.
C2

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131810453