Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

UNUORS muški automatski ručni sat

230 pregleda
0 želi ovaj predmet

UNUORS muški automatski ručni sat

Cena: 7.290 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

UNUORS automatski mehanički muški sat
Osnovan 1990-ih, UNURS se nalazi u Guangzhou, sa proizvodnom opremom svetske klase i profesionalnim timom za izradu satova. Nakon skoro 30 godina razvoja, UNUORS Watch je postigao izvanredne rezultate. Trenutno, brend ima niz kvarcnih satova, mehaničkih satova.

UNUORS muški satovi podržavaju vrhunski kvalitet, izvrstan dizajn i pristupačne cene.



Automatski muški mehanički sat Double Tourbillon: napredni automatski mehanizam uvezen iz Japana, nije potrebna baterija. Dvostrana šuplja mehanička estetika, dvostruka struktura ravnoteže zamašnjaka, poboljšavaju stabilnost i tačnost vremena , mogu učinkovito smanjiti uticaj gravitacije na strukturu, kinetička energija. Automatski samonavijajući pokret
Frekvencija klatna je 26100VpH, a umetnut je 21 ležaj od sintetičkog dragog kamenja.


Udoban i izdržljiv: Naš muški automatski sat ne samo da vam pruža udobnost na zglobu, već je pogodan i za svakodnevno nošenje i lako se uklapa u vašu odeću. Otporno na ogrebotine, premazano staklo visoke tvrdoće, elegantna kožna traka, klasična kopča i remen nikada ne blede.


Muški klasični mehanički sat: prečnik ogledala 43 mm, debljina kućišta 14 mm, dužina kućišta: 230 mm, širina: 22 mm, težina: 120 g, vodootporne performanse: 30 m, vodootporan za svakodnevni život, pogodan za plivanje i ronjenje, ali nije pogodan za ronjenje.
Servis: po prvi put gurnite krunu u normalno radno stanje. Krunicu možete rotirati okretanjem u smeru kazaljke na satu 30 puta u normalan radni položaj.
C5

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 122581085