Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Svetlo za trcanje prednje i zadnje Folur

143 pregleda
3 želi ovaj predmet

Svetlo za trcanje prednje i zadnje Folur

Cena: 2.390 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

【3 LED svetlo za trčanje i crveno zadnje svetlo】Super svetlo svetlo za trčanje ima belo svetlo napred i crveno upozorenje pozadi. Jarko svetlo savršeno osvetljava ispred hodnika, kako bi vas zaštitilo i učinilo da otkrijete moguće opasnosti u mraku. Crveno svetlo upozorenja na poleđini takođe omogućava drugima da vide sebe i izbegavaju ih.
USB punjivi i 3 režima osvetljenja: Komoda za operativno svetlo se može puniti i ima 3 režima osvetljenja: dugo svetlo, kratko svetlo i treptanje, možete odabrati režim osvetljenja pritiskom na crveno dugme, maksimalna osvetljenost do 500 lumena, LED svetlo za trčanje svetli udaljenost trkača podržava do 20m.
Podesiv ugao snopa od 120° i fleksibilna traka: Svetla za trčanje sa podesivom dužinom, udobna za nošenje, pogodna za većinu ljudi sa različitim oblicima tela. Ostaće u ispravnom položaju kada trčite. Sada mogu da podese ugao grede dok trče uzbrdo, nizbrdo ili ravno horizontalno. Ovo im takođe pomaže da jasno osvetle put pod kojim god uglom rade.
Punjiva baterija velikog kapaciteta 2000 mAh: punjenje preko USB-a samo 3,5-4 sata (može se povezati na pover bank), više od 5 sati radnog vremena. Radno svetlo uključuje USB kabl za punjenje, možete ga puniti preko USB porta.
Vodootporna ocena: IPKS65: Punjiva lampa za grudi veoma pogodna za ljude koji vole hodanje, pecanje, trčanje, vožnju bicikla, planinarenje, građevinarstvo, penjanje, kampovanje, džogiranje, jahanje itd.
C3

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 124500145