Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Solarni power bank 30000mAh 4 USB izlaza

18 pregleda
0 želi ovaj predmet

Solarni power bank 30000mAh 4 USB izlaza

Cena: 3.890 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

【Univerzalna kompatibilnost i sigurnost】: Ugrađena punjiva Li-polimer baterija od 30000 mAh, solarna baterija može puniti vaše uređaje (kao što su mobilni telefon, kamera, MP3, MP4, PSP) uz stabilno napajanje. Može automatski da podesi izlaz kako bi isporučio najprikladniju struju, zaštitio vaše uređaje od prekomernog punjenja, prekomerne struje, prenapona i kratkog spoja.
【Prenosivi punjač za brzo punjenje】: Solarna baterija koristi jak profesionalni ABS materijal, otporan na hemikalije, otporan na toplotu, odličnu površinsku tvrdoću, visoku elastičnost i žilavost. vodootporan, otporan na padove i prašinu, tako da više ne morate da brinete o oštećenju vode/kapa, može da radi u ekstremnim okruženjima. Sa više od 1600 životnih ciklusa punjenja, veoma je pouzdan i izdržljiv.
【Četiri ulazna porta i solarna baterija za solarno punjenje 2-u-1】: Sa dvostrukim ulaznim portovima (brzi Tipe-C i Micro USB), solarna baterija se može potpuno napuniti za 9-12 sati. Solarni panel bi mogao da apsorbuje sunčevu svetlost i pretvori je u električnu energiju. (Napomena: solarno punjenje je za upotrebu u hitnim slučajevima, ne uzimajte solarnu energiju kao primarni izvor punjenja. Toplo se preporučuje da potpuno napunite preko zidnog punjača pri prvoj upotrebi)
【Solarni panel savršen za entuzijaste na otvorenom】: Ugrađene 32 LED baterijske lampe sa 3 režima (osvetljenje/treptanje/SOS), koje se mogu koristiti kao lampa za kampovanje, lampa za hitne slučajeve i signalna lampa za spasavanje. Opremljen solarnim panelom, samo ga okačite na ranac da biste se napunili sunčevom svetlošću. Savršen je za aktivnosti na otvorenom, poput kampovanja, planinarenja i drugih hitnih slučajeva.
D3

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132904365