Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Solarni FM radio sa LED lampom 2000mAh baterija

10 pregleda
0 želi ovaj predmet

Solarni FM radio sa LED lampom 2000mAh baterija

Cena: 1.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

【Neophodan za kuću i na otvorenom】 Kao što je objavljeno, imali smo prirodne katastrofe nekoliko puta godišnje, kao što su uragan „Harvi“, Vildfire, itd. Radio za hitne vremenske prilike će čuvati vašu porodicu tokom svega ovoga. Ovaj radio za vremensku prognozu može blagovremeno izvesti hitna vremenska upozorenja u vašim oblastima kako biste bili dobro pripremljeni; ugrađena litijum-jonska baterija od 2000 mAh za punjenje većine uređaja dok se ponovo ne uključi; LED baterijska lampa sa teškim dizajnom poklopca mogla bi da osvetli vaš mrak.
Punjač za telefon od 2000 mAh: Kada smo zaglavljeni u hitnim slučajevima, ovaj radio za hitne slučajeve sa baterijom za hitne slučajeve od 2000 mAh može biti naš alat za spasavanje. Prenosivi radio za hitne slučajeve radi sa većinom uređaja koji se napajaju preko USB-a, koji mogu da obezbede dovoljno energije za hitne slučajeve za važne pozive vašoj porodici, hitnim službama ili za kontaktiranje pomoći u hitnim situacijama.
3-smerni izvori napajanja: Solarni radio-radio sa višestrukim opcijama rezervnog napajanja najbolji su izbor u paketu za hitne slučajeve. 3 izvora napajanja uključujući ručnu ručicu, solarni panel, ugrađenu punjivu litijum-jonsku bateriju, kako bi se olakšalo održavanje radija za hitne slučajeve tokom duže situacije kada je napajanje isključeno i baterije su se istrošile. Nikad ne prekidajte struju!
Prenosni radio sa baterijskom lampom: Ovaj prenosni radio za hitne slučajeve džepne veličine je 5 k 1,8 k 2,4 inča i težak 0,5 funti, što je iznenađujuće malo i lagano. Pored toga, dolazi sa LED lampom od 1V, koja će seći kroz mrak i maksimizirati vidljivost. Nošenje velike jedinice je dovoljno teško kada morate da se krećete u hitnim slučajevima, ovaj radio za hitne slučajeve je pametan izbor.
D4

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133261433