Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

SENNHEISER GAME ZERO slusalice

137 pregleda
1 želi ovaj predmet

SENNHEISER GAME ZERO slusalice

Cena: 8.590 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Slusalice se dobijaju bez kabla!!!

Zatvorene akustične slušalice za igre
Kombinacija izvanrednog dizajna, materijala za podmetanje i memorijske pene osigurava da je GAME ZERO odličan u pasivnom poništavanju buke. U slušalice ne ulazi nikakva spoljašnja buka zbog ugrađenih jastučića za uši i možete biti sigurni da ni oni oko vas neće čuti vašu igru.
Sklopivi dizajn i torbica za nošenje
Da bi vaše slušalice ostale sveže kao nove, GAME ZERO ima jedinstven sklopivi dizajn koji vam omogućava da ih potpuno preklopite i odložite u priloženu tvrdu torbicu za nošenje.
Kompatibilan sa više platformi
GAME ZERO ima izmenljive kablove koji omogućavaju igranje igara na više platformi kao što su PC, Mac, konzole, telefoni za pozive i tableti sa 3,5 mm ulazom. Pripremite se da doživite potpuni impresivan zvuk bilo da trčite s oružjem na tropskom ostrvu ili uživate u zvuku od kojeg su napravljene igre.
Jastučići za uši od kože i slojevitih memorijskih pena
GAME ZERO ima jedinstven dizajn jastučića za uši, koji smo dalje razvili od naših profesionalnih pilot slušalica. Naši jastučići za uši su napravljeni od debele kože i troslojne memorijske pene. Osnova jastučića za uši je deblja, kako bi se osiguralo da se slušalice čvrsto zatvaraju oko uha. Ovo će sprečiti da zvuk pobegne i neće vas ometati tokom igranja.
C3

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 124500597