Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Prenosni vazdusni kompresor pumpa 150PSI 120W Ezarc

243 pregleda
1 želi ovaj predmet

Prenosni vazdusni kompresor pumpa 150PSI 120W Ezarc

Cena: 4.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

– Funkcija 4 u 1 – Ovaj proizvod ima funkciju 4 u 1: LED svetlo, vazdušna pumpa, prikaz pritiska u gumama, punjenje baterije.
– Bežična baterija i baterija velikog kapaciteta
– Automatsko isključivanje – Jednostavno podesite željeni pritisak pomoću pumpe za napuhavanje pneumatika, a zatim ga uključite, pumpa za napuhavanje pneumatika će se automatski isključiti kada se dostigne odgovarajući pritisak u gumama. Super jednostavan za korišćenje!
– Brzo naduvavanje – Naduvajte gume za otprilike 2 minuta ili manje. Njegova moćna pumpa za automobilske gume od 120 V isporučuje naduvavanje vazduha impresivnom brzinom od 35 L/min, mnogo snažnije i brže od tradicionalne pumpe!

Opis proizvoda:
Naziv proizvoda: Vazdušna pumpa za automobil
Ulazni napon: 12V
Protok vazdušnog pritiska: 35L/min
Snaga proizvoda: 120V
Dužina cevi na naduvavanje: 28 cm
Veličina proizvoda: 60 ​​* 300 mm

Uputstvo za proizvod:
1. Ova mašina je pogodna za automobilske gume, posebno 4×4, srednji autobus, 2 tone kamiona, automobila i drugih većih guma, velike zapremine, brzo naduvavanje.
2. Takođe se odnosi na motocikle, bicikle, lopte, gumene čamce, plutajuće krevete na plaži, igračke na naduvavanje i tako dalje.
3. Na autoputu, u divljini ili ujutru na posao, gume su iznenada procurile ili su gume ubrizgane, više u stanju da igra prvu pomoć.
4. Auto gume održavaju ispravan pritisak u gumama, kako bi osigurali bezbednu vožnju i uštedeli benzin, uz automobil, za svaki slučaj, beskrajnu upotrebu.
5, sa punim setom mlaznica na naduvavanje, može se koristiti za gume, gumene čamce, vazdušne jastuke, igračke na naduvavanje, kuglice na naduvavanje i mnoge druge namene.

Uputstva:
1. Ubacite mlaznicu na vrhu gumene cevi direktno u ventil gume. Kada se čuje zvuk curenja vazduha iz gume, to znači da je vazduh već cirkulisao, a mlaznica za vazduh se nastavlja da se zateže. U ovom trenutku, vazduh se više ne ispušta.
2. Uključite prekidač za napajanje mašine
3. Prilikom naduvavanja, pokazivač merača se povećava sa zasićenjem gume. Kada pokazivač dostigne odgovarajući pritisak u gumama (pritisak u gumama automobilske gume je 223kpa=35PSI), utikač i mlaznica se izvlače i posao je završen
4. Koristite profesionalnu kugličnu iglu i plastičnu mlaznicu opremljenu ovom mašinom za povezivanje sa vazdušnom mlaznicom za naduvavanje lopte i druge opreme koja zahteva gas.
C6

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 122732933