Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Prenosni usisivac punjivi vacuum cleaner 9000 Pa Hihhy

27 pregleda
1 želi ovaj predmet

Prenosni usisivac punjivi vacuum cleaner 9000 Pa Hihhy

Cena: 3.490 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Hihhi ručni usisivač【Bežični i lagani od 1,4 lbs】Bežični mini ručni usisivač za automobile sa super laganim dizajnom. Malo telo se može lako skladištiti. Prenosivi izbor za porodice sa kućnim ljubimcima, dom, auto, kancelariju, kuhinju.
【Snažno usisavanje od 9000 Pa】Ručni usisivač sa snažnim motorom od 100V obezbeđuje jako usisavanje od 9 Kpa. Sakupljanje prašine, mrvica, prljavštine, dlake kućnih ljubimaca, krhotina i male količine tečnosti itd. jednim potezom.
【Nadograđeni visokoefikasni sistem za filtriranje】Bežični prenosivi usisivač opremljen je sa dodatnih 9 profesionalnih filtera koji se mogu prati i zameniti. Efikasno filtrira 99,99% smeća, nije lako da se zapuši i izazove pad usisavanja.
【Fleksibilno USB-C punjenje】Moćni mali ručni usisivač opremljen kablom za punjenje tipa C, radi 30 minuta nakon potpunog punjenja i može se potpuno napuniti za 4 sata. Lako se puni i spreman za rad.
C2

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131895173