Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Prenosni inhalator nebulizer na baterije Zeonzu

9 pregleda
0 želi ovaj predmet

Prenosni inhalator nebulizer na baterije Zeonzu

Cena: 3.290 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.014)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.184 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Za ispiranje i tuširanje nosa - Naš prenosivi aerosol je savršen za ispiranje i tuširanje nosa novorođenčadi. Zahvaljujući fiziološkom rastvoru za aerosole i sredstva za ispiranje nosa, naš proizvod garantuje maksimalnu respiratornu dobrobit za mališane. Ergonomski i jednostavan dizajn čini naš proizvod praktičnim i praktičnim za upotrebu. Izaberite kvalitet i efikasnost našeg aerosola kako biste garantovali maksimalnu udobnost i dobrobit vašeg deteta.
Visok učinak - Termalne vode Sirmionea su poznate po svojim blagodetima na kožu i respiratorni trakt. Naši dečji odstojnici za inhalatore omogućavaju lako disanje. Maske je potrebno redovno menjati kako bi se obezbedio optimalan respiratorni tretman i sa našim aerosolom roditelji mogu biti uvereni da će njihova deca dobiti najveću pažnju tokom ovog teškog vremena. Ne propustite priliku da svojoj porodici obezbedite Zeonzu aerosol
Funkcija samočišćenja - Ovaj prenosivi nebulizator je opremljen jedinstvenom funkcijom samočišćenja koja garantuje higijenu i sprečava blokadu tretmana, čineći ga uvek spremnim za upotrebu. Personalizovani tretman: Naš Zeonzu nebulizator nudi tri različita načina raspršivanja kako bi se zadovoljile potrebe svih članova porodice, od odraslih do dece, obezbeđujući optimalan respiratorni tretman za sve.
Osiguranje kvaliteta za naše kupce - Uz Zeonzu, možete se osloniti na nas za efikasna i laka za upotrebu rešenja za negu disajnih puteva. Naši aerosoli dolaze sa univerzalnim dodacima i kupcima nude garanciju na zadovoljstvo. Pogodni su za odrasle i decu, da im garantuju efikasnu inhalacionu terapiju u bilo kom okruženju. Otkrijte naše univerzalne komplete aerosola! Priloženi dodaci čine ove komplete savršenim za bilo koju vrstu projekta.
C10

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.014)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.184 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133473521