Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Prenosni inhalator nebuliizer na baterije bxm-n2aa

23 pregleda
1 želi ovaj predmet

Prenosni inhalator nebuliizer na baterije bxm-n2aa

Cena: 3.590 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Režim niske potrošnje i funkcija automatskog čišćenja: inhalator usvaja dvostruki talasni pogon, koji je veoma štedljiv, sa visokom iskorišćenošću baterije, malim gubitkom mašine i dugim vekom trajanja. Kada završite sa inhalatorom, sipajte normalni fiziološki rastvor, pritisnite 3 sekunde da dugme za prebacivanje uđe u režim čišćenja da biste očistili preostalu tečnost na atomizovanom listu.
Tehnologija nadogradnje mreže za inhalatore za odrasle i decu: inhalator koristi tehnologiju mikroporozne mreže za stvaranje fine i hladne magle. Tih rad, nivo buke do 50 dB. Toplo preporučeni inhalator za nebulizator sa dizajnom male veličine L50mmkV48mmkH130mm, 110g, lak za nošenje u džepu, tašni, kompjuterskoj torbi, tako da se može koristiti bilo kada i bilo gde.
【2 režima napajanja za inhalator】Kod kuće: priključite USB kabl za direktnu upotrebu. Kada izađete: možete koristiti samo AA alkalnu bateriju (treba da je kupite sami, nije uključena). Imajte na umu da ovaj paket dolazi samo sa kablom i bez AA alkalne baterije. Pored toga, nije moguće koristiti i puniti punjive baterije jer previsok napon punjenja može oštetiti mašinu.
Efikasniji inhalator za bebe: ručni inhalator stvara finu maglu da bolje apsorbuje male čestice. Nazivna frekvencija: 113 kHz, atomizovane čestice: 3,7 mm±25%. Ostatak leka je veoma mali, manji od 0,1 ml, efikasniji u doziranju.
Podsetnik: Pre i posle upotrebe, dodajte normalan fiziološki rastvor i držite dugme za ulazak u režim čišćenja da biste očistili zaostale lekove na atomizovanim tabletama, mašina se automatski isključuje ako u šolji nema tečnog leka, napon je nedovoljan ili koristi se više od 20 minuta.
A14

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131555177