Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Plavo LED svetlo za vozila 8 modova 12-24V

83 pregleda
2 želi ovaj predmet

Plavo LED svetlo za vozila 8 modova 12-24V

Cena: 2.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

【Plava poboljšana vidljivost】 Dizajn niskog profila, izdržljiv polikarbonatni plastični poklopac sa ugrađenim 24 super svetle LED diode visokog intenziteta pruža visoku vidljivost od 360 stepeni danju ili noću, danima po kiši ili magli. Vodootpornost ovog LED fara je IP65. Svetlije i efikasnije od standardnih LED stroboskopskih svetala. Jarko žuto svetlo se moglo lako videti po kiši, magli i snegu da bi upozorilo druga vozila. Radni vek je do 50.000 sati.
【8 različitih režima treptanja】8 šablona za izbor. Podešavanje dugmadi za dvostruki prekidač. 1 za lako uključivanje/isključivanje. 2. za promenu između 8 različitih obrazaca, uključujući poslednje opoziv memorije šablona. Uzorci uključuju rotiranje, treperenje, naizmenično menjanje sa leve i desne strane, itd. Možete uključiti/isključiti ili odabrati režim treptanja na odgovarajući način pomoću dugmadi utikača upaljača za cigarete. Uključuje funkciju opoziva memorije poslednje upotrebe.
【jednostavna za instalaciju】Sa 4 jaka magneta na bazi sa gumenim nožicama, ovo LED stroboskopsko svetlo može se lako postaviti na metalni vrh bilo kog vozila. Lako se instalira i rastavlja i može se koristiti na vozilima sa maksimalnom brzinom od 45mph.
【Dimenzija panela】Dimenzije: 5,11`/130mm (osnova) k 3,5`/85mm (vrh) k 2,7`/70mm (visina). Ova lampa je pogodna za sva vozila sa izvorom napajanja od 12-24 V. Kabl od 9 stopa je dovoljno dovoljno dugo da se montira svetlo. Samo treba da pričvrstite jake magnete na bilo koju metalnu spoljašnjost automobila.
【Široko korišćeno】Kompatibilno sa svim onim vozilima opremljenim utičnicom od 12-24V. Odlično za vozila hitne pomoći, poštanske usluge, građevinsko vozilo, kamionet, viljuškar, traktor, kolica za golf, UTV automobil, školski autobus i sigurnosna upozorenja, konstrukcije, kamioni za vuču, snežni plugovi itd.
A15

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130228861