Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Pistolj za mehurice za pravljenje baloncica

29 pregleda
0 želi ovaj predmet

Pistolj za mehurice za pravljenje baloncica

Cena: 2.790 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

ZABAVNI MEHURIĆI ZEKA: Naše igračke sa mehurićima dolaze sa 1 bocom i 5 kesa koncentrata za punjenje mehurića. Samo ubacite 4 k AA baterije (nisu uključene) i gledajte kako proizvodi niz prelepih mehurića.
JEDNOSTAVNO ZA UPOTREBU: Nadograđena automatska mašina za mehuriće sa 12 rupa opremljena je snažnim motorom, koji može neprekidno da izduva bogate mehuriće. Samo povucite okidač jednom da biste pokrenuli i još jednom da biste zaustavili. Povucite okidač i započnite putovanje sa šarenim mehurićima sa jednim dugmetom.
JEDINSTVENI DIZAJN: Dizajnerski otvor od 360 stepeni otporan na curenje prikuplja dodatnu tečnost i vraća je na reciklažu. Ne propušta tečnost u obliku mehurića, ostavljajući ruke prljavim ili lepljivim. Prilikom prve upotrebe, mehurići će se pojaviti nakon 5 sekundi. Ova mašina za mehuriće zečića je laka za hvatanje i neće lako skliznuti.
VELIKI KVALITET: Mehurićasti mlaznik napravljen od vrhunskog ABS plastičnog materijala, koji je čvrst i otporan na pucanje. Glatka površina i bez ivica štite dečije ruke od ogrebotina ili povreda. Bezbedni mehurići napravljeni sa prečišćenom mikrofiltriranom vodom, ne sadrže ftalate, bez katona. Netoksični rastvor je prošao sve bezbednosne testove koji ne šteti koži i licu.
ODLIČNA IDEJA ZA POKLON: Ova mašina za balončiće za malu decu može doneti beskrajnu zabavu i sanjivu atmosferu u nizu aktivnosti kao što su uskršnje korpe, rođendanske zabave, venčanje, plaža, kampovanje, bašte na otvorenom itd. Mehurići za decu su definitivno savršeni na otvorenom igračke za dečake i devojčice preko 3+ godine.
D1

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131909677