Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Pegla za uvijanje kose Curling Iron LAYADO

51 pregled
0 želi ovaj predmet

Pegla za uvijanje kose Curling Iron LAYADO

Cena: 2.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

【Prelepe kovrče i dugotrajne】LAIADO 3 Barrel pegla za uvijanje je savršena za srednju i dugu kosu. Romantični talasi na plaži, lokne koje sijaju ceo dan. NAPOMENA: Za prirodniju i lepšu talasastu kosu, predlažemo da svaki put držite mali komad kose da uvijete kosu, povežete se sa poslednjim talasom i zatim ponovo uvijate.
【Pogodna kontrola temperature na 2 nivoa】 Temperaturu pegle sa 3 bačve je lako podesiti. 2 Nivoa podešavanja temperature (360℉ i 410℉) zadovoljavaju sve tipove kose. Niska temperatura ove pegle za uvijanje na plaži je pogodna za meku kosu, visoka temperatura je pogodna za gustu i grubu kosu. Izaberite odgovarajuću temperaturu pegle za kosu kako biste bolje zaštitili kosu.
【Trenutno zagrevanje i zaštita od negativnih jona】 LAIADO štapić za uvijanje je napravljen od profesionalnog keramičkog turmalina. LAIADO pegla za kovrčanje se trenutno zagreva za samo 30 sekundi i generiše moćne negativne jone, koji mogu da eliminišu kovrdžanje i statički elektricitet u najvećoj meri i da vam pomognu da brzo napravite glatku i sjajnu kosu koja se uvija na plaži.
【Jednostavan uvijač za kosu i bezbedan za upotrebu】 Brinete se da ćete se opeći tokom upotrebe uvijača za kosu sa 3 cevi? Dizajn protiv opekotina i rukavice otporne na toplotu čuvaju vas od ovih problema. Kabl za napajanje koji se okreće za 360° je slobodniji za podešavanje kose za kosu, izbegavajte zapetljavanje žica tokom upotrebe.
【Dvojni napon i jedinstveni pokloni za žene】 LAIADO uvijač za kosu ima univerzalni dvostruki napon (120-240V AC), koji je savršen za putovanja. Dolazi sa izvrsnim pakovanjem takođe radi kao odličan poklon za devojku, sestru, ženu ili majku.
C9

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131586745