Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Merac buke merac decibela sa prikazom temp i vlaznosti

15 pregleda
1 želi ovaj predmet

Merac buke merac decibela sa prikazom temp i vlaznosti

Cena: 5.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Dizajn 3 u 1: Ovaj decibel merač velikog ekrana ima LED ekran, podesivu osvetljenost i opremljen je decibel meračem. To znači da ćete imati merač buke, termometar i merač vlažnosti, koji će vam pružiti pogodnost za vaš rad i život.
Visoka tačnost: Merač nivoa zvuka koristi inteligentne vazdušne poluprovodničke senzore za testiranje vrednosti temperature i vlažnosti u decibelima, osetljiviji je, tačniji i stabilniji. Opseg merenja od 30‑130dB sa tačnošću od ±1.5dB, opseg frekvencijskog odziva od 50Hz~8.5KHz, opseg vlažnosti od 20-85% sa tačnošću od ±5%, temperaturni opseg od -10℃~122.0°F sa ±5% tačnost.
Široka primena: Ovaj monitor buke je odličan alat za proveru, praćenje ili kontrolu i testiranje bilo kog nivoa ambijentalnog zvuka, i može se primeniti na inženjering buke, kontrolu kvaliteta proizvoda, prevenciju i lečenje zdravlja i još mnogo toga. Ovaj veliki LED ekran se može okačiti na zid ili postaviti na sto, što ga čini idealnim meračem buke za testiranje nivoa zvuka u učionicama, studijima, glavnim saobraćajnim arterijama, fabrikama, gradilištima, kućama, kancelarijama i dalje.
Jednostavan za rukovanje: Ovaj pametni merač decibela široko je primenljiv, a osvetljenost je podesiva. Takođe možete pritisnuti dugme M da biste podesili brzinu detekcije. Postoje tri brzine brze, srednje i sporo. Bez obzira da li proveravate nivo buke, vreme, temperaturu ili vlažnost, ova oprema obećava beskompromisnu ​​tačnost i brzinu.
Jednostavno punjenje: Ovaj decibel merač dolazi sa ugrađenim napajanjem litijumske baterije od 2000mAh i 10ft dugim USB kablom za punjenje. Možete ga postaviti gde god želite i puniti ga bilo kada i bilo gde. Ovaj merač nivoa zvuka je svestran, što znači da ima široku primenu od profesionalne do kućne – savršen za upotrebu na gradilištima, fabrikama, radionicama, studijima ili čak u domovima.
A9

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133233345