Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Light bars LED osvetljenje za TV PC sa aplikacijom

70 pregleda
1 želi ovaj predmet

Light bars LED osvetljenje za TV PC sa aplikacijom

Cena: 4.990 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

Punjivi stilski dizajn: Unutrašnja svetlosna traka ima dizajn punjenja koji prekida ograničenje udaljenosti USB kabla. Pogodno za sve veličine televizora. Dva rbg svetla se mogu koristiti odvojeno. Jedan možete staviti u dnevnu sobu, a drugi u spavaću sobu. Domet daljinskog upravljača je 30-40 metara ili čak i više! Kada je svetlo rgb trake potpuno napunjeno, maksimalna osvetljenost se može koristiti 2,4 sata, a minimalna osvetljenost 6 sati.
Sinhronizovano sa vašom muzikom: Ove LED svetlosne trake mogu da reaguju i kreću se u ritmu muzike, filmova i igara za neuporedivo iskustvo zvuka i svetlosti. Mogu se izabrati 4 stila ritma (Energija, Ritam, Spektar, Scroll). To zvuči kul!
Rainbov LED svetlosne trake: Naša svetlosna traka koristi RGBIC tehnologiju, stvarajući dugin efekat osvetljenja koji koristi 16 miliona boja. Pametna svetlosna traka nudi 83 režima boja. Svaki režim boja se takođe može podesiti da teče u suprotnom smeru. Osvetljenost i brzina se mogu podesiti od 0% -100%.
Stabilnija APP veza: Unutrašnje žičano svetlo samo povežite „SimphoniLight“ APP i prilagodite boju, režim, osvetljenost i osetljivost svetla kako biste stvorili idealnu atmosferu za igranje igara ili gledanje televizije. Svetlosna traka takođe može podesiti tajmer za uključivanje/isključivanje svetla. Ceo proces rada APP-a je jednostavan, stabilan i gladak.
Široko korišćena: Punjiva LED svetlosna traka za spavaću sobu, više nema problema sa ograničenjem udaljenosti i zaista ostvaruje slobodu postavljanja. LED lampica se može postaviti u vašu sobu, kuhinju, dnevni boravak i spavaću sobu. Može se koristiti kao svetlo atmosfere na radnoj površini, LED pozadinsko osvetljenje za TV, lampa za igre, RGB LED video svetlo, selfi svetlo, itd. Pogodno za sve vrste festivalskih dekoracija.
B5

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130002177