Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Lampice u obliku vatrometa punjive

85 pregleda
5 želi ovaj predmet

Lampice u obliku vatrometa punjive

Cena: 2.390 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

DII lampe za vatromet】- Svetla za vatromet su dizajnirana u paketima. Svako pakovanje uključuje 60 razgranatih bakarnih žica i 120 mikro LED svetala, i lako se savija i pretvara u bilo koji oblik. To je savršeno dekorativno svetlo. Može se koristiti za ukrašavanje dvorišta, bašte, venčanja, rođendana i stvaranje romantične atmosfere.
【Napaja se punjenjem izvora napajanja】- Svetla za vatromet se napajaju iz prenosivog izvora napajanja. Nakon potpunog punjenja prenosne rezervne baterije od 1800 mAh, povežite prenosivu bateriju sa lampom za vatromet da bi radila normalno. Može se postaviti bilo gde, zgodan i fleksibilan.
【Infracrveni daljinski upravljač】- Ova svetla za vatromet su opremljena infracrvenim daljinskim upravljačem. Može se podesiti 8 različitih režima, uključujući kombinaciju, talas, kontinuirano, sporu brzinu, praćenje tačke, sporo bledenje, treptanje/treptanje, konstantno svetlo. Udaljenost daljinskog prijema je oko 4,6-7,6 metara.
【IP44 vodootporan】- Ove lampe za vatromet imaju IP44 vodootpornost, što znači da se mogu instalirati u zatvorenom ili na otvorenom. Može se normalno koristiti čak i po kišnim danima
A5

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 128383149