Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

LED zidna lampa 20W 4000K vodootporna 2 komada FUPE

27 pregleda
0 želi ovaj predmet

LED zidna lampa 20W 4000K vodootporna 2 komada FUPE

Cena: 4.390 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Mane i oštećenja Nema

【Specifikacije proizvoda】: spoljna unutrašnja LED zidna lampa, snaga 20 V (10 V k 2), veličina kocke 12 k 12 cm, lumena 1700 lm, vodootporna IP65, napon AC85-264 V, pogodna za dekorativno unutrašnje i spoljašnje osvetljenje.
★【Stil dizajna】: LED spoljna zidna svetla imaju moderan i jednostavan dizajn, ugao svetlosti se može podesiti gore i dole kako bi svetlost bila umetničkija, kvadratni abažur se može ukloniti da bi se lako očistio iznutra; IP65 vodootporan i otporan na prašinu, siguran i pouzdan, široko korišćen i jednostavan za instalaciju.
★【Nivo zaštite】: IP65 spoljna zidna lampa, vodootporna i otporna na prašinu; telo lampe od visokokvalitetnog aluminijuma, praškasti premaz, mat površina, zaštita od korozije i rđe. Perle štedljivih i ekološki prihvatljivih LED lampi, svetlo je svetlo i ujednačeno, a ne stroboskop, a nezamenljivi izvor svetlosti ima duži vek trajanja i sigurniji je.
★【Širok spektar primena】: LED zidna lampa je veoma pogodna za spoljašnju i unutrašnju zidnu instalaciju, kao što su dvorišta, stepenice, hodnici, dnevne sobe, bašte, arkade, parkovi, balkoni, terase, itd. Vodootporne i otporne na prašinu, izaberite instalirajte u različite scene kako biste stvorili lepo i toplo okruženje.
★【Usluga za korisnike visokog kvaliteta】: spoljna zidna lampa je prošla test starenja i izgleda, a prosečno radno vreme može da dostigne 50.000 sati
A12

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131900645